sunnuntai 16. elokuuta 2015

Shoppailuvinkkejä turkulaisille

Kävinpä pitkästä aikaa Turussa shoppailemassa ja esimerkiksi Kupittaan Cittarista ja Länsikeskuksen Prismasta teki muutamia löytöjä, joista tässä pieni otos. Prismassa on remonttimyynti, joten kosmetiikkaa saa aika halvalla, esim. kaikki hajuvedet -70% !!

Iiiiso pullo Garnierin misellivettä 3 euroa, Kuppiksen Cittari. Ei paha!

Luomutuoksuja, 3 euroa ja risat per pullo 70% alennuksella!

Oliskos ollut kuutisen euroa alessa...
Miinus 50%.....

Näistä oli vielä jäljella liilaa, nudea ja vihreän eri sävyjä, aiemmassa postauksessani todella suosittelin ja ostinkin sitten tämän, kaksi euroa...ei paha ollenkaan!

Mukaan tarttui myös vihreäkuvioinen shifonkipusero ja tummansininen puuvillamekko, yhteensä varmaankin kympin paikkeilla. Lumenen ja muutamien muiden merkkien erivärisiä kajalkyniä kun oli eurolla kipale, niin ostin, vihreätä, turkoosia ja lilaa.

Tulki vähän sellainen olo, että käyn vielä siellä hajuvesihyllyllä, niin hyvät olivat tarjoukset! Eihän siellä mitään luksusmerkkejä ole, mutta Bruno Bananin Dangerous Woman voisi tehdä erään ystäväni iloiseksi (noin kahdeksalla eurolla, eli halvalla menee...)



4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Olin kyllä tyytyväinen! Liki puolen litran toimiva misellivesi kolmella eurolla. Siellä oli myös jotakin Lumenen voidepurkkeja vitosella...

      Tuo orkideatuoksu on terästetty patsulilla, vinkkinä niille, jotka patsulista tykkäävät. Ruusuntuoksuisessa oli vain ruusua. Hyviä molemmat.

      Poista
  2. oi miten halvalla lähti tuo Misellivesi! Mahtia! Ja tuo Katy Perry, sen mäkin voisin haluta :)

    VastaaPoista
  3. Oivat löydöt! Misellivesi on jäänyt osaksi puhdistusrutiiniani ja ah, patsuli - se kuulostaa ihanalta.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!