tiistai 25. elokuuta 2015

Lomalla joutessaan...sitä vain shoppaillaan...

Pitäisi varmaan löytää muutakin puuhaa, mutta...



Turussa Länsikeskuksen Prismasta...siellä oli vielä ihan vaaleita sävyjä jäljellä. Ihan hyvä meikkivoide! Aurinkosuojakerroinkin 15, eli hyvä niin. Siis että sitä on.




Sävy 200, Soft Beige peittää hyvin punoituksen, tässä käden leikkaushaava meikattuna. Ja eka kuvassa siis ilman mitään. Hiukan sumeita kuvia, mutta saavat kelvata!

Sitten murheenkryyni. Halusin  kokeilla Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotion +:aa, mutta miksi ihmeessä näinkin stydi aine on pakattu pulloon, josta sitä ei saa kovin helposti ulos? Voin vaan kuvitella, miten pullonloppuja saa kaivella sieltä kaikin keinoin pois.



Itse voiteesta ei ole mitään valittamista. Toimittaa sen, minkä lupaakin. Mutta tässä pullossa ei jostakin syystä ole pumpputsydeemiä, lieneekö syynä normaalia pienempi koko.

Voiteesta sanotaan seuraavaa:

KUIVA-/ERITTÄIN KUIVA IHO. Clinique ihotautilääkärien kehittämän 3-Vaiheisen Ihonhoito-ohjelman kolmas vaihe. Kosteuttava emulsio tasapainoittaa ihon luonnollista kosteustasapainoa ja vahvistaa ihon omaa kosteussuojakerrosta, jolloin kosteutus pysyy paremmin ihossa. Iho tuntuu pehmeältä, joustavalta ja näyttää terveeltä. Käytetään päivä-/hoitovoiteen alla koko kasvoille, myös silmänympärysiholle. Sopii ihotyypeille 1 - erittäin kuiva ja kuiva iho, 2 - kuiva sekaiho. (Sokoksen verkkokaupan sivut)

Minulla on sekaiho, joka on päässyt hiukan pintakuivaksi ja siihen on ilmestynyt nyt miliumeja. Tämä tuntuu kyllä pehmittävän, mutta en kyllä sitä esimerkiksi meikkivoiteen alle laittaisi, koska silloin kyllä koko naama kiiltäisi alta aikayksikön. Tuntuisi siltä, että ainakin muutama isompi milium on alkanut häipyä niitä sen kummemmin puhkomatta ja puristelematta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!