keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Marc Jacobs The Nude(ist)

Sephorasta saa kaikenlaisia kivoja pikkupakkauksia, matkalle tai vaan kokeiltavaksi ennen täysikokoisen ostamista. Bootsilla on hiukan sama juttu, mikä on kiva. Ei tarvitse heti törsätä suurta rahamäärää. Päättelin Pariisissa, että nämä Marc Jacobsin pikkupakkaukset olivat suosittuja, koska tämä oli hyllyn viimeinen, joten hetken mielijohteesta laitoin sen koriini. Ovelasti ovat vielä sijoitettuina kassan lähelle, kuten kaupoissa karkit...
Sisältö oli kääritty mustaan silkkipaperiin ja siellä oli...

...metallinen peili suojakuoressaan. Eipä ainakaan mene rikki, sillä tämä on vain metallilevy. Voi kaiketi käyttää myös palettina, ainakin toista puolta.

Rusehtava minihuulipuna ja geelikynä silmänrajauksiin metallikuoressaan. Tätä kynää ei tarvitse teroittaa, vaan terää saa kelattua ulos ruuvaamalla toisesta päästä.


Hauskoja minituotteita matkakäyttöön. Sortuisitko ostamaan itse?

5 kommenttia:

 1. Takuulla sortuisin juuri kaikkiin pieniin ja söpöihin tuotteisiin! <3

  Pienistä tuotteista tykkään siksikin, etteivät jää kuljeksimaan meikkikätköihin ikuisiksi ajoiksi vaan loppuvatkin joskus :) Tykkään vaihtelusta, enkä oikeastaan haluaisikaan isoja kosmetiikkatuotteita.

  VastaaPoista
 2. Sortuisin! Aivan ihana pakkaus. Minulla on minikoko mustahylsyisestä Marc Jacobsin huulipunasta ja se on aivan pirun hyvä, joten merkki kyllä vakuuttaa.

  VastaaPoista
 3. Tunnustaudun myös sortujaksi;) Meinasin ostaa vinon pinon minituotteita Sephorassa Puolan reissulla, mutta sitten heräsin todellisuuteen, että joku tolkku pitää olla;) Pikkutuotteet ovat kivoja, kun sitä kautta pääsee vähemmällä rahalla tutustumaan hype-tuotteisiin ja on mahdollisuus saada ne jopa joskus käytettyä loppuunkin:)

  VastaaPoista
 4. Minä olen samaa mieltä siitä, ettei suurempia tuotteita välttämättä tarvitsisi lainkaan - ainakaan meikkipuolella. Muutamaa harvaa lukuunottamatta ostan samaa erittäin harvoin uudelleen, saatika sitten saan edes kaikkea käytettyä loppuun saakka. Lisää tällaisia minejä!

  VastaaPoista
 5. Todellakin sortuisin ^_^ Mulla on tuo Marcin geelirajauskynä ja se on hyvä, oma sävyni irony on tosi kaunis harmaa ja tykkään koostumuksesta. Ruttuisille luomilleni se tosin alkaa olla vähän siinä ja siinä, että saan tehtyä rajauksen ilman sahalaitaa :D Mielelläni kuulisin sulta tarkempaa arviota tuosta kynästä sekä huulipunasta :)

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!