tiistai 31. lokakuuta 2017

Allure Beauty Box, marraskuu 2017

Nyt ei boxi olisi voinut tulla parempana päivänä piristämään elämään. Katsotaanpa, mitä se piti sisällään.
Vasemmalta kun lähdetään liikkeelle, niin ensimmäisenä on Pantene Pro-V Sheer Volume -hoitoaine. Vaahtomainen, tuuheuttava hoitoaine, joka on oikeasti hyvä siloittamaan hiukset. Kylppärissä on jostakin muusta boxista tullut täysikokoinen pullollinen tätä. Tämä on matkakoko. Tykkään.

Taka-alalla on punainen putkilo Korres Wild Rose -yönaamiota. tämä rikas voide lupaa sisältämänsä ruusuöljyn, hyaluronihapon ja C-vitamiinin avulla siloittaa kasvot yön aikana. Peukku sillekin.

Sen edessä on Avènen A-Oxitive Antioxidan Defense -seeruminäyte. Seerumi sisältää runsaaasti antioksidantteja, jotka toimivat vapaita radikaaleja vastaan tehokkaasti.


Boxissa on myös joko Kat von D:n tuoksu Sinner (musta pullo) tai Saint. Minulle osui Saint vaaleassa pullossaan.

Täysikokoiset tuotteet kauniissa pulloissaan.
Sinner on sekoitus patsulia, kanelia ja vetiveriä ja Sain taas makeampi sekoitus jasmiinia, tiarén kukkaa ja karamellia.  Oikein ihana tuoksu onkin.

Viimeisenä pakkauksessa on Pureology Hydrate Air -voide, lila tuubi, joka sisältää kookosöljyä ja silikoneja juuri oikeassa suhteessa ja lupaa antaa hiusten keskiosasta latvoihin juuri oikean määrän pitoa ja tekstuuria. Pesin juuri tukkani, joten voide pääsee heti kokeiluun ja lisään arvion vaikka kommenttikenttään myöhemmin.

Pureologyn voidetuubin päällä on Beauty for Real I-Line 24-7 Eyeliner -kynä sävyä Whiskey.Kaunis, hieman metallinen pronssinruskea sävy, pehmeä kynä. Automaattikynä, jota ei tarvitse teroittaa, vaan terää saa ruuvattua näkyviin sen verran kuin sitä tarvitsee. Pysyy todella hyvin iholla.

Mikä näistä tuotteista kiinnosti eniten?

1 kommentti:

  1. Korresin Wild Rose -naamio on tuttu, mutta yönaamiota en ole kokeillut. Seerumit on suuri rakkauteni, joten Avene kiinnostaa näistä eniten:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!