maanantai 2. lokakuuta 2017

Unettava voide

Pariisissa kävin Lushilla, koska Ranskan puolella tuotteiden hinnat ovat paljon alhaisempia kuin täällä Sveitsissä. Halusin nimenomaan purkillisen tätä laventeliaromista Sleepy-vartalovoidetta, mutta 215 gramman purkki sitä olisi maksanut euroissa 33 ja risat. Suomessa hinta on vain 14,95 euroa ja Ranskassa voiteesta sai pulittaa 20,95 euroa. Hurjia eroja näissä hinnoissa!Kuten nimi sanookin, tällä voiteella pitäisi olla sisältämänsä laventelin takia rauhoittava vaikutus. Voide on suhteellisen juoksevaa, jopa hiukan mielestäni liian juoksevaa tullakseen pakatuksi purkkiin, mutta purkissa se nyt myydään. Voide on vaalean lilahtavaa sävyltään.

Ainesosat:
Kaurauute (Avena sativa), Manteliöljy (Prunus dulcis), Laventelivesi (Lavandula angustifolia), Laventelinkukkauute (Lavandula angustifolia), Luomujojobaöljy (Simmondsia chinensis), Glyseroli, Reilun kaupan luomukaakaovoi (Theobroma cacao), Steariinihappo, Illipe-voi (Shorea stenoptera),Triethanolamine, Laventeliöljy (Lavandula angustifolia), Bentsoehartsi (Styrax tonkinensis pierre), Tonka absolute (Dipteryx odorata), Ylang ylang -öljy (Cananga odorata), Cetearyl Alcohol, *Benzyl Benzoate, *Benzyl Cinnamate, *Coumarin, *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Lumihiutalekimalle (Potassium Aluminium Silicate, Titaanidioksidi), Cl 45410, Cl 42090 

Vihreällä kirjoitetut ainesosat ovat luonnollisia.

kaurauute rauhoittaa ihoa, manteliöljy, jojobaöljy, kaakaovoi, glyseriini, steariinihappoja illipevoi pehmentävät ja kosteuttavat ihoa. Laventelia voide näkyy sisältävän monessa muodossa. Laventelin tuoksua säestävät bentsoe, tonkapapu, ylang-ylang, geranioli jne. Varsinainen tuoksupommi tämä onkin, mutta ei ärsyttävällä tavalla. Tuoksuallergikot kuitenkin varokoot!

Itse voide uppoaa ihoon helposti, eikä jätä rasvaista pintaa. Voisin ostaa toisenkin purkin!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo otsikko, unettava voide, koska sitähän se on!

    Suomen hinta 14,95 näyttäisi olevan pikkupurkille ja tuo isompi on 25,95, joten sait omasi Ranskasta ihan sopuhintaan :)

    Mä ostin Sleepyä viime jouluna ja se mun purkillinen on tosi paksua jankkia. Ilmeisesti koostumusta on sittemmin muutettu ohuemmaksi tuon kuvauksesi mukaan ja se on ehdottomasti vain hyvä juttu.

    VastaaPoista
  2. Kas, tosiaan, sitä purkkia onkin kaksi kokoa! Eli Suomen hintaankin verrattuna tuo 215 g purkki oli aika edullinen.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!