lauantai 14. lokakuuta 2017

Hauska tuote

Tein ostoksia iHerbissä ja poimin koriin yhden seitsemän taalan "shipping saverin". En katsonut tuotetta tarkemmin, mutta sepä osoittautuikin korealaiseksi Alive:Labin valmisteeksi ja oikein käteväksi sellaiseksi. Valmistajasta en ollut ikinä kuullutkaan, mutta täytyypä tutustua muihinkin tuotteisiin...


Kyseessä on siis Alive:Lab Red-Spot Lemon Powder. Puuterimainen, sitruunaa ja sitruunaöljyä sisältävä tuote, jonka sisältämä C-vitamiini kirkastaa ihoa. Jauhetta ei käytetä sellaisenaan, vaan se sekoitetaan normaalisti käyttämääsi kasvotuotteeseen ja levitetään sen jälkeen iholle.


Vaikea sitten siinä sanoa, toimiiko siihen sekoitettu voide vai tämä jauhe, mutta olen tykännyt. C-vitamiinin tässä jauheessa sanotaan olevan stabiilia. Uskon, että jauhe on kuitenkin tasoittanut ihon sävyä, eli hyvä ostos.

*****
Asiasta seitsemänteen... Zürichissä asuva ystävätär postaili äsken tämän kuvan ihmetellen, että mikä tämä elukka hiirenloukussa oikein on.


Oli kuulemma vipeltänyt hänen varpaittensa vierestä ja sitten oli kuulunut klopsahdus, kun loukku laukesi. Kyyhän se, eli aspiskyy. Niitä täällä on paljon, ja se on yksi syy, miksi en halua maantasalla olevaa asuntoa, en vaikka siinä olisi miten ihana terassi.

Aspiskyy on myrkyllisempi kuin suomalainen kyy, ja erään kiistanalaisen tarinan mukaan juuri tällä käärmeellä kuningatar Kleopatra otti aikoinaan hengen itseltään.

Mukavata päivänjatkoa, taidan tästä lähteä Saksaan tai Ranskaan shoppailemaan. Yksi kiva asia, jonka voi tehdä joutessaan, kun täällä kolmen maan rajalla asustaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!