sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Shoppailua @ Mulhouse

Kävin sitten ex-tempore ulkomailla eilen, eli Ranskan Mulhousessa, jonne tästä pöräyttää alle parissakymmenessä minuutissa parhaimmillaan. Kivannäköinen paikka, kuten tietty kaikki paikat tällä ilmansuunnalla.
Kaupungissa olikin sopivasti Sephora ja Kiko melkein vierekkäin, joten käväisin niissä. Molempien tuotteita saa myös Sveitsistä, mutta täällä Sveitsissä jos missä nuukuus iskee, kun kaikki maksaa enemmän kuin rajan takana.


Kikon tuotteet ovat kyllä aina hyviä ja edullisia. Olin aluksi ostamassa vain kaulavoidetta, mutta sitten koriin alkoi ilmestyä kaikkea muutakin. Osa tosin menee joululahjoiksi.

Tämän huulipunan tosin ostin ihan itselleni.Sävytettyjä huulihoiteita teinineideille.
Niin, ja se kaulavoide, oikein hyvä onkin.

Tyhjin käsin ei tarvinnut Sephorastakaan lähteä.  Jo Pariisissa kuikuilemani, ja siellä loppuunmyyty Rihannan Fenty Beautyn läpinäkyvä Blotting Powder löytyi Mulhousesta, ja sen lisäksi hankin YSL:n uuden Encre de Peau All Hours Foundationin sävyä B30 Almond (myyjä katsoi sopivan värin iholleni, vaikkaolin jo etukäteen tsekannut sen Foundation Matrixista  - päädyttiin ihan samaan sävyyn, joten ei tuo Matrix mikään huono ole). Tästä laitan oman postauksensa.

Lisäksi ostin Garancian Micro Peelingin (kemiallinen kuorinta), käsivoiteita ja Benefitin matkakokoisen kulmavärinpohjustajan (Browvo! Conditioning Primer) ja matkakokoisen Too Faced Better Than Sex -ripsivärin, joka on vedenkestävä. Kassalta laitoin vielä matkaan Sephoran Blue Clay -naamiopussukan.

Mikä tuote tuntuisi kiinnostavimmalta?

1 kommentti:

  1. Garancian Micropeeling, kaulavoide, Blue Clay -naamio, ripsiväri ja käsivoiteet kiinnostavat.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!