tiistai 24. lokakuuta 2017

Sensai Cellular performance Brightening Make-up Base

Tulin joskus ostaneeksi tämän Sensain primerin, ja muutamaan kertaan kokeiltuani viskasin sen jonnekin laatikon pohjalle ja unohdin sinne. Viimeksi Suomessa käydessäni ostui pullo silmiini ja pakkasin sen mukaan kun palasin takaisin Sveitsiin.

Pakkaus hieman kärsi matkan aikana, mutta pullo oli onneksi matkustanut oikein hyvin.

Ensivaikutelma tästä primeristä ei siis ollut mitenkään kehuttava. Se tuntui jotenkin "rasvaiselta" iholla ja jätti ikävän kiillon. Kiilto sai kasvot näyttämään lasimaisilta, ja se ehkä osin johtui voiteen sisältämästä helmiäisestä, osin siitä, että siinä on paljonkin kosteuttavia ainesosia, kuten skvalaania, aprikoosinsiemenöljyä ja glyseriiniä. Muita aineita tässä coctailissa ovat mm. aprikoosimehu, silkki, niasiiniamidi (B3-vitamiini), kiinalaisen tulimarjan uute ja tietty silikonit, vaikka ei tämä kovin paksunoloista silikonikittiä olekaan. Itse asiassa rakenne on hyvin kosteusvoidemainen.

Pullo on muovinen pumppupullo, joka ei rikkoonnu helposti, on hygieeninen, eikä ruikkaa liikaa voidetta kerralla.


Ihon sävyä tämä primer ei yksistään juurikaan tasoita, ehkä siksi ensimmäiset käyttökerrat olivat pettymyksiä.

Viime viikolla sitten huomasin töistä tultuani, pitkän päivän jälkeen, katsoessani naamaani oman kylppärini peilistä, että onpas meikki säilynyt hehkeänä! Arvelin ensin sen johtuvan uudesta meikkivoiteesta, mutta sitten huomasin saman tuloksen muillakin meikkivoiteilla. Primerissä siis sen salaisuus.

Kesäkäyttöön en ehkä tätä suosittelisi, enkä ainakaan, jos naama kiiltelee helposti. Minulla se tekee sitä, mutta näin kylmemmillä keleillä (vaikka täällä Baselissakin on vielä välillä lämpötila huidellut +25 C) tarvitsee jotakin hieman hoitavampaa ja kosteuttavampaa iholleen. Sanoisin, että tässä on todellakin "aikuisen naisen kauniin ihon salaisuus" (tämä oli napattu jostakin mainiostekstistä).

Vertaa.fi:n mukaan tätä saa edullisimmillaan Suomesta hintaan 66,90 per 30 ml, mistä jo riittää aika pitkään, sillä muutama tippa riittää.

Kiinnostuitko?


1 kommentti:

  1. Vaikuttaa hyvältä tuotteelta. Tarttee kattoo mitä laivalla maksaa, kun menee viikonloppuna risteilemään.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!