maanantai 30. lokakuuta 2017

nee

Tästä merkistä en ollut todellakaan koskaan kuullutkaan, ennen kuin huomasin sen käyttämässäni apteekissa (jos käytät jotakin säännöllistä lääkitystä täällä Sveitsissä  - kuten minä lääkettä kilpirauhasen vajaatoimintaan  - on se aina haettava samasta apteekista, sillä apteekki ottaa reseptin haltuunsa ekalla kerralla). Merkki on ilmeisimmin italialainen. Ilokseni huomasin viime käynnillä, että ovat purkaneet sen meikkiständin ja kaikki tuotteet olivat 30-70% alennuksessa. En voinut olla ostamatta.


Ilokseni löytin ripsiä pidentävän ripsivärin, E-vitamiinia sisältävän, läpikuultavan puuterin ja peittävän valokynän. Näitä tarvitaan aina! Ripsiväri on ruskea, mikä on kauniimman näköinen päiväkäytössä kuin kova musta.
Yleensä nuo valokynät ovat pigmentiltään aika surkeita, eivätkä ne missään nimessä peitä tummia silmänalusia, mutta tämä tekee sen ohuellakin kerroksella, näyttämättä pakkeloidulta.

Puuteri on hienojakoista ja sävy on numero 33. E-vitamiini ei liene mitenkään pahaksi iholle. Koko satsi maksoi vain noin 27 frangia  - olinpa todella tipauttaa korvat päästäni, kun niinkin edullisesti nämä sain. Lisää tästä sarjasta heidän verkkosivuillaan, tässä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!