sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Vielä kerran Pariisi

Palataan vielä näiden kuvien myötä viime viikonlopun Pariisiin.  Galeries Lafayettella oli tosiaan parin päivän ruokafestivaali, ja siellä viihdyimme mekin.
Ihana paikka, koska siellä on näitä pikkuputiikkeja, joissa voi istua ja maistella - no vaikka nyt kaviaaria ja shampanjaa, kuten Petrossianilla. Tämä annos shampanjalaseineen oli yli neljäkymppiä, mutta maistui todella!

Dim sumia lounaaksi...

Macaronien sokkotesti alkamassa.

Tuli siellä kyllä hiukan harrastettua kulttuuriakin syöpöttelyn lisäksi. Menimme sunnuntaina Pompidou-keskukseen nauttimaan nykytaiteesta.
Beaubourgista on kieltämättä aika upeat näköalat. Allaolevat kuvat on otettu hiukan hämärässä, joten konsistenssi on valitettavan rakeinen.

Sacre Coeur - kirkon takana on muuten varmaankin maailman ainoa suurkaupungin keskellä sijaitseva toimiva viinitila. Käykääpä kurkkaamassa, kun käytte Pariisissa!

Eiffeltorniahan päällystetään nyt panssarilaseilla. Terrorismivaaran huomasi kyllä kaikkialla. Sûreté vahti isojen tavaratalojen ovia ja tsekkasi mm. käsilaukut sisääntullessa.
Ah, Pariisi.....

3 kommenttia:

 1. Miten kaunista!

  Jos sinun olisi pakko valita, Lontoo vai Pariisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a! Kyllä se kallistuisi ehkä kuitenkin Lontooseen, niin monenmonta vuotta siellä on hurahtanut. Pääseehän sieltä sitten aika näppärästi aina Pariisiin kuitenkin!

   Poista
 2. Pariisi on kyllä niin kaunis kermanvaaleine rakennuksineen!

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!