maanantai 16. lokakuuta 2017

Polaar

Tässä taas yksi merkki, jota luulin ensin korealaiseksi, mutta se onkin ranskalainen. Tuntuu aika hauskalta, että sen nettisivuilla sanotaan brändin hyödyntävän pohjoisnavan aineksia. Tässä linkki ko. sivuille.

Sephorasta  saa nykyisin kivasti matkakokoja ym. joiden kanssa voi edullisemmin tutustua tuotteisiin. Ostin Pariisista tämän silmänympäryssetin.


Pakkauksessa on roll-on silmänympärysvoide ja pari kiinteää silmänympärysnaamiota. Tuotteen lupaus on Siperian taigan ginsengin voimalla häivyttää silmänalusten turvotusta ja tummia silmänalusia.

Minulla on ennemminkin tuo jälkimmäinen ongelmana  - ja kuiva silmänympärysiho. kokeiltuani tämä kombo todellakin viilensi ihoa ja auttoi, ostan heti normaalikokoisetkin tuotteet, kun tuo roll-on on loppu.

Molemmissa tuotteissa on tetrapeptidejä ja roll-on lupaa myös kasvattaa ripsiä! Tämä pitää todentaa! Kummassakaan tuotteessa ei ole alkoholia, mineraaliöljyjä, eikä parabeeneja. Kuulostaa aina vaan paremmalta!

Kiinnostuitko? Polaar  toimittaa EU-maihin kahdeksalla eurolla. Tässä linkki.

2 kommenttia:

  1. Polaar kuulostaa etäisesti tutulta, oliskohan Emotionissa jotain tältä merkiltä... Mä pidin sitä pohjoismaisena merkkinä, ehkä islantilaisena...;)
    Kiitos vinkistä ja linkistä, täytyypä tutkia tarkemmin:)

    VastaaPoista
  2. Tuo geelirollon on tuttu, taisi olla Finnairilla Taxfree- myynnissä. Viilentää kyllä mukavasti :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!