torstai 7. joulukuuta 2017

Allure Beauty Box, marraskuu 2017

Marraskuun Allure Beauty Box tuli tänään. Se oli seissyt Shipito.com'in varastossa pidempään, koska yksinkertaisesti unohdin sen sinne. Luulivat varmaan, että samaan pakettiin halusin kerätä muutakin. Onneksi eivät ole kärkkäitä palauttelemaan paketteja, ellei niitä heti sieltä eteenpäin lähetytä. Katsotaanpa, mitä boxi sisälsi.


Mielenkiintoista tavaraa, ja ekaa kertaa tuli korealaistakin kosmetiikkaa, eli Too Cool for School Egg Cream mask, joka on kosteuttava ja nimensä mukaan kananmunaa sisältävä kuitukangasnaamio. Naamio sisältää kananmunankeltuaisuutetta ja kookosvettä. Sen seurana tuli pieni tuubillinen (15 ml)  saman merkin All-in-One Egg Mellow Cream -voidetta. Voide on 5-in-1voide (se ei kyllä selvinnyt, mitä nämä viisi ovat) kiinteyttävä voide, joka sisältää kollageenia ja kananmunaa, luvaten kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Noh, kokeillaan...


Oikeassa yläkulmassa on ensin Caudalie Resveratrol Lift Eye Lifting Balm -tuubillinen. Voide lupaa vähentää turvotusta ja kosteuttaa ihoa sisältämiensä hyaluronihapon ja peptidien välityksellä. Se sisältää myös voimakasta antioksidanttia, resveratrolia, jota saadaan tummien rypäleiden kuorista. Antioksidantit hidastavat ihon vanhenemista toimimalla vapaita radikaaleja vastaan.

Edellisen tuubin vieressä on tuubillinen Hey Honey Sikl Facial -seerumia. Sen vedenkevyt koostumus sisältää ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, pehmentävää jojobaöljyä (joka oikeastaan on vaha), ihoa tasoittavia aminohappoja, kirkastavaa hunajauutetta, rauhoittavaa pantenolia sekä antioksidanttista E-vitamiinia.


Lisäksi paketissa oli Juice Beauty Phyto-Pigments Luminous Lip Crayon -huulivärikynä sävyä Malibu, kaunis persikkainen sävy, joka on peräisin kasvipigmenteistä. se myös kosteuttaaa huulia sisältämiensä glyseriinin, jojobaöljyn ja sheavoin avulla. Swatch alla.

Lisäksi mukana oli Moda Mystical Crease brush, luomivärinhäivytyssivellin, jonka varsi on hiukan kuin yksisarvisen sarvi. Tulee tarpeeseen (siis sivellin, ei se sarvi.


Viimeisenä boxissa oli Doucce Freematic -luomiväri sävyä Bailey. Kaunis yönsininen, hennon kimalteinen sävy. Näitä magneetilla omaan palettiinsa kerättäviä nappeja alkaakin olla Alluren boxien mukana tullut aikamoinen kokoelma, paletti mukaanlukien. Käteviä reissussa, joka matkalle voi kerätä mukaan juuri ne sävyt, joista pitää juuri sillä hetkellä.


Kiinnostaisiko joku tuote näistä erityisesti?

2 kommenttia:

  1. Sain Sephorasta näytteenä Too Cool for School All-in-One Egg Mellow Creamin ja se oli mun mielestä tosi jännä ja hyvä voide. Harmittelin, että oli vain näyte. Tuoksu oli aika imelä, muttei luotaantyöntävästi. Jos vaan muistaisin, niin katselisin jostain täysikokoisen.

    VastaaPoista
  2. Kivan monipuolinen boksi.

    Juice Beautylta erityisesti ihonhoitotuotteet kiinnostaisivat osittain Gwyneth Paltrowin ideoimana sarjana ja osittain aika luomuna tuotesettinä, rouvalle kun kaikki luomu on lähellä sydäntä. Laatu ja toimivuus kiinnostavat, koska ainakin joku yksittäinen tuote, muistaakseni kasvokuorinta tms on jo saanut ylistystä osakseen.

    Juice Beauty -tuotteita on jo Stockmannilla, mutta olen jäänyt odottelemaan jonkinlaista bloggaajien "tuomiota" :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!