perjantai 29. joulukuuta 2017

Ihana kaksikko hamasta menneisyydestäni

Muistan kun olin kolmentoista ja kosmetologi-tätini halusi pitää lapsuudenkodissani kosmetiikkakutsut. kosmetiikkamerkki esittelyssä oli sveitsiläinen Colosé, ja minäkin sain oikein asiantuntijan tekemän meikin kasvoilleni. Varmaankin ihan ekaa kertaa elämässäni. Muistan vielä vaaleanvihreän luomivärinkin todella hyvin, se oli sellainen "keväänvihreä".


Muistan vieläkin, miltä ensikontakti silloin näiden kahden, Mandariini- ja Banaanivoiteen kanssa tuntui ja tuoksui. Kävin joululomalle tultuani otattamassa microblading-vahvistukset kulmiini, ja koska sama liike myy Coloséa, en voinut vastustaa kiusausta ja ostin molemmat.

Näitä hedelmäemulsioita on viittä eri tyyppiä (lisätietoja täältä) ja niitä voi käyttää myös naamioina. Mandariiniemulsiolla on myös lievä antiseptinen vaikutus sen sisältämän mandariiniöljyn kautta, ja tuoksu myös karkoittaa hyttysiä! Antiseptisen vaikutuksensa ja kevyen koostumuksensa takia se sopii myös nuorelle ja epäpuhtaalle iholle, jota se kosteuttaa tehokkaasti mm. sisältämänsä glyseriinin avulla. Se sisältää myös C- ja E-vitamiineja.

Banaaniemulsio taas on kuivemman ihon ystävä. Se sopii myos kosteuttavaksija ravitsevaksi naamioksi 2-3 kerroksella ihoon imeytettynä ja kuivan ihon meikinpohjustusvoiteeksi. Emulsio sisältää banaania ja C-, B- sekä A-vitamiineja.

Molempia voiteita voi käyttää kasvojen ihon lisäksi koko vartalolle ja ne myydään 125 ml:n pulloissa. Olen oikein tyytyväinen ostokseeni! Eivätpä nämä varmaan ihan syyttä ole olleet niin kauaa merkin valikoimissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!