torstai 14. joulukuuta 2017

Ihan random kahden maan shoppailukierros

Kävin aamulla uusimassa työlupani ja ihmettelin samalla, että täällä Sveitsissä sitä vielä ollaan, vaikka toissakesänä tänne tulin vain muka muutaman kuukauden konsultoimiskeikalle. No, muutama kuukausi vielä, ellei mitään muutosta tule asioihin....

Tullessani immigrationtoimistosta ajattelin samalla ostaa uudet kengännauhat talvinilkkureihini, koska toisen kengän nauha on katkeamispisteessä, ja tähän saakka olen hiihdellyt töihin kesäisissä puukkareissa, jotka kyllä kieltämättä ovat mukavat jaloissa, mutta paremminkin kesäkengät. Eihän niitä nauhoja ollut sitten löytyä mistään ja mont akauppaa piti käydä läpi ennenkuin yhdestä löytyi vähän kuin tiskin alta.

Barfüsserplatzilla oli suojeltu vihreään verhotuin betoniporsain joulutori mahdollisilta terroristi-iskuilta.

Wet'nWildin glitteriluomivärejä.

Merkillinen huultenpullistuspakkaus.

Kulmakarvaleimasin.Vanukasarkkinaamioita.

Hinterin kimaltavat kumisaappaat.

Hunter-merkkiset nämäkin.

 Pääsin sentään töihin saakka jokseensakin samaan aikaan kuin normaalisti. Töitten jälkeen ajattelin lähteä Ranskan puolelle shoppailemaan. Vakkariratikkalinjaani (numero 3) on laajennettu St. Louisin asemalle saakka, ja laajennus avattiin viime viikonloppuna. Se pystähtyy ennen Saint-Louisin asemaa pysäkillä nimeltä Soleil, ja siinä on iso Géant Casino -marketti. Olinpa ihan kuin Liisa Ihmemaassa, ei Baselista tällaisia löydä!

Ratikka oli palatessa puolen matkaa ihan tyhjä.


Herkkua jos jonkinmoista, tässä osa kalatarjontaa! Hinnatkin vain murto-osa sveitsiläisistä... Taidan mennä myös viikonloppuna! Noin neljän euron lipulla pääsee edestakaisin.

Siitä Basel on kyllä kiva paikka, että ratikalla pääsee sekä Saksaan, että Ranskaan, kolmen maan rajalla kun ollaan!

2 kommenttia:

  1. Kulmakarvaleimasin!!! Hauska :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minä vaan ihmettelen, että millä ilveellä tuosta leimasimesta oikein saa oikean mallisen?

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!