tiistai 5. joulukuuta 2017

Malu Wilz Hyaluronic Max3 Beauty Flash Spray

Meikin päälle suihkuteltavia kosteussuihkeita on ilmestynyt viime vuoden aikana merkille jos merkille. Minulla on tosin pieni epäilys siitä, läpäisevätkö nämä mitenkään esimerkiksi silikonipitoisen meikkikerroksen, mutta ainahan niitä voi käyttää myös paljaalle iholle.


Malu Wilz on sarja, jota olen ennenkin kehunut tässä blogissa. Sitä myydään ainakin Sokoksilla, eivätkä hinnat päätä huimaa.

Päädyin taannoin ostamaan tällaisen pienen ja kätevän hyaluronihapposuihkeen, pullo sujahtaa käsilaukkuun mukavasti.

Tuote on kaksifaasinen, eli se pitää ravistaa ennen käyttöä. Tosin faasit eivät ulkoisesti läpikuultavaa pulloa tarkastelemalla selkeästi erotu toisistaan. Tehoaineina on ihon omia luonnollisia  kosteustekijöitä tukeva kolmea eri tyyppiä oleva hyaluronihappo ja villistä pistaasipuun pihkasta saatava uute, joka supistaa huokosia ja pitää ihon mattana.

Tuotteen kakkosfaasi on skvalaania ja A-vitamiinipitoista avokadoöljyä. Suihke ei kuitenkaan tunnu öljyiseltä.

Kaikenkaikkiaan mukavan tuntuinen suihke, joka pehmentää ihon hyvin, eikä rasvoita sitä, eli meikki jää mataksi, eikä ala kiillellä. Suihke itsessään tulee pullosta erittäin hienojakoisena, joten ei ole vaaraa övereistä.

Joko olet tutustunut tähän Malu Witzin tuotteisiin?

4 kommenttia:

  1. Olen nähnyt Malu Wilzin hyllyn ja sinun MW-postauksesi, mutta muuten merkki on jäänyt aika vieraaksi. Mitkä ovat merkiltä sinun suurimmat suosikkisi? Voisitko tehdä aiheesta vaikka oman postauksen?

    VastaaPoista
  2. Mä olen käyttänyt vain yhtä Malu Wilzin voidetta ja mua vähän harmittaa, että merkki on täällä Suomessa niin vähän esillä. Niinpä ei sitä itsekään meinaa muistaa, jollei varta vasten lähde kaupanhyllyjä tutkailemaan.

    VastaaPoista
  3. Pitäisiköhän itsekin ottaa missioksi tutustua sarjaan paremmin? :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!