keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Uusi kosmetiikkaboxi

Cohorted on uudehko brittiläinen kauneusboxi, joka tuli markkinoille jokin aika sitten. Lopetin sveitsiläisen Pink Boxin tilauksen ja ajattelin kokeilla tätä sen sijaan. Boxia toimitetaan myös sen kummemmitta kommervenkeittä Suomeen. Jos kiinnostuit, käy kurkkaamassa täältä tarkemmat speksit. Merkillä on kuukausittaisen tilausboxin lisäksi myös Limited Edition -lahjaboxeja.


Tänään saapuneessa salamyhkäisessä mustassa laatikossa oli neljä tuotetta, kaikki tunnettuja merkkejä.Ensinnä silmät osuvat isoon Cargo-merkkiseen luomiväripalettiin. Mukavia ja kaikille sopivia sävyjä sisältää tämä paletti. Laitan swatcheja päivänvalossa myöhemmin.... Paletin nimi on "Around the World" ja sen kaksitoista luomivärisävyä on jokainen nimetty jokin kaupungin mukaan.


Lisäksi paketissa oli Becca Shadow and Light Eye Contour Mousse sävyä Cocoa. Se sisältää kulmakarvavärin ja oman, hieman helmiäisen sävyn kulmaluulle. Puskea sävy on hieman puuterimaista voidetta.
Mukana oli myös huulimeikki, eli Tarten Tarteist Glossy Lip Paint, jonka sävy on lämmin nude, Obvi. Ensin ajattelin, että aika vaalea minulle, mutta kokeillaan!
Viimeisenä paketista löytyi Eyekon musta, tussimainen rajauskynä. Jotenkin muistaisin tällaisen joskus omistaneeni ja hyvä se onkin, todella hieno kärki. jolla saa ohutta viivaa.Miltä vaikutti boxi? Oliko siinä mitään kiinnostavaa mielestäsi?

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä:) Vaikuttaa aivan mahtavalta boxilta:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos uudesta houkutuksesta ;) Eli hyvältä vaikuttaa kyllä! Käyn tsekkaamassa...

  VastaaPoista
 3. Onpas mielenkiintoisen oloinen boksi! :)

  VastaaPoista
 4. No onpa kyllä kivan oloinen boksi, pitää varmaan tilata itsekin kokeiluun :D

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!