sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Suomimarkkinoilla Baselisssa

Baselissa oli eilen suomalaiset joulumarkkinat, ja samaan aikaan kulman takana ruotsalaisten vastaavat.  Jälkimmäisiin emme tosin ehtineet, mutta tarpeeksi oli ostamista suomalaistenkin markkinoilta.Oikealla ehdottomasti maailman pienimmät karjalanpiirakat, joita olen kuunaan nähnyt! Tarjolla oli myös saman kokoluokan korvapuusteja.


Korokkeella oleva koju nautti suurta suosiota! Kenen kanssa tahansa jutteli, vaikutti siltä, että jokaisella oli kiire tämän pöydän luo ostamaan jälkiuuniruisleipää ennenkuin se loppuu! Ei loppunut kesken kuitenkaan ja minäkin ostin yhden. Samassa pöydässä oli mm. salmiakkia, Fazerin suklaata, Pandan suklaata, Sisuja, torttuhilloa, Turun sinappia, siirappia yms. Ostin sinappia ja salmiakkia...

Oikein mukavat ja tunnelmalliset myyjäiset, jossa oli mukava vaihtaa kuulumisia näiden miltei puolentoista vuoden aikana tutuksi tulleiden paikallisten suomalaisten kanssa.

Kaneliässiä! Voi ihanuus!

Sain myyjäisissä eteläpohjalaiselta ystävättäreltäni korttipakan. Sille on nyt kiherretty toista päivää!

Meitä oli kaksi eteläpohjalaista MBA-kurssillani ja kurssin lopuksi piti valita joku oma ja erityinen tunnuslause, jonka voisimme painattaa vaikka käyntikorttiimme. Me molemmat halusimme tämän!
Ehkä huomenna on luvassa jotakin järkevämpää postausta :)

3 kommenttia:

 1. Hauska postaus! Mistä noita pelikortteja saa, minäkin haluan tuollaiset! Niitähän voi vaikka lueskella nukkumattia odotellessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin kysellä mistä niitä saisi!

   Poista
  2. Täältä saa kortteja, ja muutakin kivaa!

   https://www.jussituotteet.net/epages/07112014-23452.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/07112014-23452/Products/1020

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!