lauantai 9. joulukuuta 2017

Kynsinaamio

Minulla on aina ollut liuskoittuvat kynnet, joita tosin Nailtiques-merkkiset proteiinikynsilakat ovat suuresti auttaneet. Silti syön MSM:ää pitääkseni ne vahvoina. Jatkuva lakkaaminen myös kuivattaa kynsiä, joten niitä pitää rasvata ja hoitaa, samoin kuin kynsinauhoja. Nyt löysin ebaysta tällaisia "kynsinaamioita", merkki on korealainen Koelf.

Pakkauksessa, joka maksaa muutaman euron, on kaksikymmentä laastarimaista tarraa, jotka laitetaan keskiosa kynnen päälle, ihan kuten laastari. Geelimäisessä keskiosassa on vaikuttavina aineina mm. kalsiumia, keratiinia ja kollageenia sekä kasviuutteita. Laput laitetaan puhdistetuille ja kuiville kynsille ja niiden annetaan mielellään olla yön yli tai vähintään tunnin. Tässä ajassa kynnet ovat saaneet kosteutusta ja kynsinauhat pehmenneet ihanasti.

Viimeisetkin laput saa liuskastaan helposti pois, koska alusta taittuu paloiksi.

Itse laput ovat mukavan pehmeätä kuitukangasta, joten ne on helppo pitää yli yön. Yö on muutenkin paras aika tälle hoidolle, sillä lappuja ei saisi kastella sinä aikana, kun ne ovat kynsissä.

Jos kiinnostuit, näitä löytää mm. näiltä eBayn myyjiltä.

2 kommenttia:

 1. Tämähän on aivan erinomainen idea, kiva kun esittelit!

  Usein, kun lakkaukset poistaa, kynsiä alkaa "kiristää", kun niiden pinta pitkästä aikaa pääsee kuivumaan kunnolla ja kynnet oikenevat. Sitten pitää tavallaan pakon edessä lakata kynnet heti uudestaan, koska muuten sormenpäät alkavat tuntua suorastaan kipeiltä. Tällaisilla hoitolaastareilla saisi kynnet hyvinvoivaksi ja lakkaukset voisi laittaa vasta hoidon jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin joudun koko ajan rasvaamaan kynsiäni, ja sikäli tällaiset laput toimivat hyvin yön aikaan ja ovat aika vaivattomia.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!