maanantai 18. joulukuuta 2017

Arvonnan voittajat ja lempituoksuni kohtalo

Varmaan ette hoksanneet, että tuolla sunnuntaiarvonnan kommenteissa oli kerrottu voittaneet kommentit numeron perusteella? Ainakaan yhtäkään yhteydenottoa (= toimitusosoite) ei tullut. Eli voittajat siis ovat SariBP, Hippohiiri ja Ellen. Kahdelta viimeiseltä pyytäisin vielä e-mailin mukana kommentin siitä, mitä kautta luette. Laittakaahan e-mailia osoitteenne kanssa, niin saan sukat postiin Suomesta.


Sitten sattui harmillinen asia: Ostin ties monennenko pullollisen tätä ehdotonta  kaikkien aikojen lemppariani, Guerlainin "Sinistä Hetkeä", l'Heure Bleue.

Kylläpä harmittaa, että voikin tiputtaa täyden, eli 75 ml:n pullon keittiön lattialleen! Osa meni mekolle, osa lattialle ison lasinsirpalemäärän kera. Ja asunto todella tuoksui vahvasti pitkän aikaa.

Ostin sittemmin uuden pullon harmistustani lievittämään. Tämä kun todellakin on se rakkain tuoksuni.


Mite tätä tuoksua oikein kuvailisi? Puuterinen, hiukan makea, kukkainen, mausteinen ja aromaattinen. Salamyhkäinen ja viettelevä! Näin ainakin koen itse. Muistuttaa hiukan Hermes'n Twillyä.

Tuoksu on luotu vuonna 1912 Jacques ja Raymond Guerlainin toimesta. Se on juuri näitä vanhempia Guerlain-tuoksuja, jotka vetoavat minuun.

Tuoksu avautuu kuin samettisen hämärän ja tumman yön odotuksessa makeaan anikseen, bergamottiin, jatkuen ruusuun, tuberosaan, neilikkaan, orvokkiin ja neroliin. Pohjana on vaniljaista tonkapapua, vaniljaa, iiristä ja benzoinia. Minulle täydellinen kombinaatio, joka huokuu mystisyyttä ja eleganssia. Todella täydellinen, en voi muuta sanoa.

Onko tämä tuoksu tuttu?

6 kommenttia:

 1. Kiitos Dzinni:) Laitan osoitetiedon asap:)

  VastaaPoista
 2. Voi harmin paikka...tuoksui varmasti hetken...

  VastaaPoista
 3. Voi harmi tuo pullo! :) Ja kiitos tuhannesti sinulle, olen laittanut viestiä. :)

  Terkuin, hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!