keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Pettymyksien joulukalenterit

Minulla on tänä vuonna sekä Lookfantasticin, että Douglasin kosmetiikkajoulukalenterit, ja täytyy sanoa, että kumpikin on ollut hienoinen pettymys. Miehelle ostin Douglasin miesten kosmekalenterin, ja sieltä sentään on tullut kunnon tavaraa, kuten paljon Biothermia.


Lookfantasticin kalenterin hinta ja ulkonäkö antaisivat odottaa enemmän sisällöltä. Kaunis laatikko, joka on kuin pieni piironki.

Jos on aiemmin ostanut tämän firman kalenterin, tai tilaillut heidän kosmetiikkaboxiaan, sisältö on ainakin tähän mennessä ollut sieltä tuttua tavaraa. Tosin tähän mennessä (ja vielä on viisi päivää edessä, sillä kalenterissa on myös 25. "luukku"  - tai oikeammin laatikko) on ainoastaan pari vanhastaan tuttua ja unohtumaan päässyttä helmeä tullut vastaan.


Toinen niistä on First Aid beautyn Ultra Repair Cream. Kerrankin ihoa rauhoittava ja kosteuttava voide, joka ei ole paksua ja huippurasvaista ja imeytyy ihoon hyvin. Se sisältää kolloidaalista kauraa, allantoiinia, sheavoita ja yrttiuutteita (reunuspietaryrtti, lakritsinjuuri ja valkoinen tee).

Toinen taas on This Works -merkkinen monitoimituote, joka toimii naamiona, kosteutus- ja meikinalusvoiteena. Tällä kiitellyllä ja palkitulla tuotteella on erittäin kosteuttava koostumus. Se sisältää mm. aaloeta, argan- , ruusu- ja purasruohoöljyjä, glyseriiniä, sheavoita, hyaluronihappoa kofeiinia ja kasvisuutteita.

Kicks muuten myy tuota First Aid Beautyn voidetta, ja oletteko muuten huomanneet, että Lookfantasticilla on nykyään suomalainen verkkokauppa?

3 kommenttia:

  1. Harmi, että kalenterit on olleet pettymyksiä. :( Blogien perusteella itselle Douglasin versio sisälsi tarpeellisia ja mielenkiintoisia juttuja. Kokeilin joskus reilun näytteen FAB:n kaurapuuronaamiosta (Ultra Repair Instant Oatmeal Mask) ja se oli aivan fantastisen hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ainakin tuo Lookfantastic toistaa itseään. Mitä Douglasin kalenteriversiota tarkoitat? Niitä on montakin, ja ne tulivat hiukan eri aikoihin markkinoille.

      Poista
  2. Itse pidin LF:n kalenterista todella paljon, mutta ymmärrän pettymyksen jos sieltä on samoja tuotteita tullut aiemminkin. Itse hankin ko. kalenterin ensimmäisen kerran. Luulisi uutta kosmetiikkaa riittävän kalenteriin yllin kyllin. Tuo FAB voide on huippu ja sitä tilasinkin jo Kicksistä.Toinen kalenterini oli elevenin ja se oli heikko esitys jos sitä vertaa LF:n vastaavaan. Mistä noita Douglasin kalentereita saa?

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!