tiistai 30. lokakuuta 2012

Arvioita Kikon ripsiväreistä

Kirjoittelin aiemmin Kikosta, jossa tuli vingutettua luottokorttia hiukan enemmänkin. Olen yllättynyt noista ripsiväreistä, jotka ovat hintaansa nähden todella hyviä.

Eilen kokeilin Unforgettable-mascaraa (allaolevassa kuvassa hopeanvärinen putkilo) ja viimeistelin ripsien päät False Lashes Concentratella (vihreä putkilo allaolevassa kuvassa), joka on tarkoitettu nimenomaan viimeistelytuotteeksi (top coat).

Tuo perusmascara pidensi ja erotteli ripset todella hyvin, eikä jäänyt paakkuihin. Kaareva harja oli kuin piste ii:n päälle. Top coat antoi lisää pituutta, eikä siitäkään jäänyt kakkaroita ripsiin. Minä olen aika huoleton ripsivärin käyttäjä, eli en jaksa sutia sitä kovinkaan kauaa ja tarkasti paikoilleen, ja vielä vähemmän tykkään käyttää ripsiharjaa ripsivärin laiton jälkeen. Tämä oli laitettu suitsait sukkelaan ja oli todella siistin näköinen tulos.

Yläpuolella False Lashes Concentrate ja alapuolella Unforgettable-maskara.
Jos käyt maassa, jossa on Kikon liikkeitä, niin älä missään tapauksessa kävele ohi käymättä sisällä! Jos nämä kaksi ripsiväriä saa yhteensä noin kymmenellä eurolla, niin se on todella hyvä kauppa, jota ei kannata missata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!