perjantai 12. lokakuuta 2012

Ihonpuhdistusharja

Ihonpuhdistusharjasta olen kirjoittanut aiemminkin, mutta nyt ostin sähköisen sellaisen, ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Jos olet itse joskus vaihtanut tavallisen hammasharjan sähköiseen, niin voin sanoa, että tämän ladattavan kasvoharjan kanssa fiilis on hieman samanlainen.

Tämä harja on Rio-merkkinen, ja siinä on pyörivä harja. Kerron sen tässä erotuksena saman merkin puhdistusharjaan, joka toimii sykäyksittäin, ja sopinee silloin herkemmälle iholle, sillä pyörivä harja tuntuu puunaavan naaman aika hyvin.

Harjassa on kaksi muuta vaihtopäätä: Toinen vaahtomuovinen ja toinen, jossa on pienieä pyöriviä palloja,, jolla voi siis tehokkaasti hieroa kasvoja.
Harjan varsi on siis ladattava ja harjaosa (tai vaihtopää) pyörii kahteen eri suuntaan, jolloin esimerkiksi nenänpielistäkin tulee harjattua hyvin.

Koska tällaisen ladatun harjan kanssa voi matkustaminen olla hankalaa, ellei sitä saa kuljetettua erillisessä rasiassa niin, ettei se vahingossa kytkeydy päälle, käytän edelleen joko aiemmin esittelemääni tavallista kasvoharjaa, tai eBaysta muutamalla eurolla ostettua patterikäyttöistä reissussa. Patterikäyttöisessä on liukukytkin ja tietystikin paristotkin voi poistee, niin se ei vahingossa itsekseen surise virtalähdettään tyhjäksi laukussa.

Tuo violettinen hierontapää on tuosta patterikäyttöisestä harjastani, en tähän hätään löytänyt Rion omaa.

Clarisonicin Mia olisi ollut ykkösvaihtoehtoni harjaksi, mutta koska tämän Rion sai 59 eurolla, niin päädyin ostamaan sen.

Harja poistaa ihanasti kuollutta ihosolukkoa ja jos haluaa tehokkaamman kuorinnan, eBaysta löytää edullisesti hiontakiteitä.

Säästöä kosmetologikuluissa!!
Jo se, että tuo harja saa veren kiertämään naamassa, tuntuu parantavan ihon kuntoa aikalailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!