perjantai 12. lokakuuta 2012

"Perunasalaattia"

Minä en oikein ymmärrä, miksi esimerkiksi perunasalaattia sanotaan salaatiksi, vaikka se ei ole salaattia nähnytkään. Minusta salaatti on tehty salaatinlehdistä, joka siis on perusraaka-aine.

Löysin sitten eilen jääkaapin uumenista kolme kohtuullisen hyvin voivaa kaskinaurista, joten ajattelin tehdä niistä perunasalaattia. Perunaa kun en pahemmin syö.

Nauriit pataan kuorineen. Keitetään kypsiksi ja annetaan jäähtyä.

Sekaan pilputaan vaikkapa punasipulia ja muutama oliivi ja salaatti notkistetaan majoneesilla ja renskankermalla.
Söin tätä ripotellen sen päälle hiukan fetajuustoa. 
Nauris on aikalailla makeaa, joten lisäsin päälle suolaista fetaa. Jos minulla olisi ollut tuoretta minttua, se olisi varmaankin kruunannut koko tekeleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!