maanantai 15. lokakuuta 2012

Käsivoidekatsaus #2

Kirjoittelin muistaakseni joskus viime vuonna viimeksi käsivoiteista ja tässä mielessä olen edelleen todella mieltynyt tuohon Lemon Juice&Glycerine -voiteeseen (tuubissa). Nyt on kuitenkin tullut hankittúa hieman muitakin merkkejä kokeiluun ja esittelen ne tässä.

Kuten jo aiemmin olen maininnut kosmetiikka-arvioiden yhteydessä, en kiinnitä huomiota pakkaukseen muussa tapauksessa kuin niissä, jossa pakkaus on joko epäkäytännöllinen tai todella kätevä. Yleensä naistenlehdissä kosmetiikka-arviot alkavat löpinöillä purkista tai pakkauksesta, mikä minun mielestäni on todella turhaa. Sisällön toimivuushan se on, mikä ratkaisee.

Käsivoiteita, joista kolme osoittautui todella hyviksi.
Ylhäällä: Missha Moist24 Manuka Honey -käsivoide. Tämä voide ei tuntunut mitenkään erityiseltä minun mielestäni. Aika vetinen koostumus, joka imeytyi nopeasti ihoon. Plussaa pienestä käsilaukkukoosta.

Vasemmalla: J.R. Watkins Apothekary Shea Butter - käsivoide (iHerbistä). Tämä on ihanan sitruunakakun tuoksuista, paksua voidetta, joka imeytyy ihoon salamannopeasti, niin, että melkein kuulee äänen *SLURPS*! Yksi ehdottomista suosikeista!

Toinen vasemmalta: ÜNT Peptide Repair Hand Treatment. Ensiksi tämä tuntui samanlaiselta lirulta kuin tuo ensiksi mainittu Misshan voide, mutta sittemmin huomasin, että tämä käsivoide pitää todella kauan kädet silkoisen tuntuisena ja tämä huomio vahvisti sen, että aion kokeilla muitakin sarjan käsivoiteita, eikä tämäkään ostos jää tähän ainoaan kertaan.

Keskellä: l'Occitane 20% Shea Butter -käsivoide. Ostin voiteen itse asiassa sen käsilaukkuun sopivan koon ja uuden tuoksun takia. Tuoksu on taateli, ja todellakin, se tuoksuu taatelikakulle. Voide on aika hoitava, tuoksu on vahva ja sen imeytyvyys ei ole niin nopeaa kuin aiemmin mainituilla voiteilla. Saatan silti ostaa sitä uudelleen kun merkin liikkeessä käyn.

Neljäs vasemmalta: Daiso Horse Oil Hand Cream. Tämä voide on testin eksoottisin, sillä se sisältää "hevosöljyä" (horse oil, magoroku). Sanotaan että tämä rasva muistuttaa lähinnä ihon omaa rasvaa, joten se toimii ihmisiholla parhaiten. Japanissa nämä tuotteet ovat erittäin suosittuja, eikä ihme; tämäkin voide imeytyy ihoon kunnolla ja tuntuu hyvin hoitavalta.

Oikealla: Mizon Olive Honey Hand Cream. Tämä voide tuntuu myös ohuelta luirulta. Kosteuttaa jonkin verran, mutta ei mielestäni riittävästi kun sitä vertaa näihin muihin voiteisiin.

Kaikkia näistä voiteista saa netistä tilaamalla, eikä minkään hinta ylita muutamaa euroa, l'Occitane  on kuitenkin kallein (n. 10 e/matkakoko 30 ml).

Satsin parhaimmaksi nimeäisin tuon J.R.Watkinsin voiteen. Ei tuhrusta, toimii erinomaisesti ja tuoksuu juuri sopivan miedosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!