lauantai 22. huhtikuuta 2017

Soap & Glory

En ole niinkään hirveästi Soap & Gloryn ystävä noin kategorisesti sanottuna, mutta silti aina joitakin tuotteita niinsanotusti jää käteen, kun Bootsilla käyn. Joskus jotakin erinomaistakin, kuten tämä Super-Hydrating Speed Plump Overnight Miracle Moisture Mousse.




Se on todellakin untuvanpehmeää, vaahtomaista voidetta, joka pehmentää ihon erittäin hyvin. Joku voisi tietty sanoa, että kun voiteen mukaan vatkaa ilmaa, saadaan siitä parempi litrahinta, mutta voisin sanoa, että tässä koostumuksessa se toimii erittäin hyvin ja tuntuu ihanalta. Kasvot ovat todella pehmeät ja siloiset tämän voiteen käytön jäljiltä.

Niinpä sitä on kovin kehuttu Bootsinkin sivuilla! Voide sisältää mm. hyaluronihappoa ja ginsengiä. 40 ml puteli tätä ihmetuotetta maksaa noin kympin verran, ja Bootshan toimittaa myös suomeen, postikulu taisi olla noin kympin luokkaa, kun viimeksi tilasin ja sillä hinnalla sai jo aikamoisen ison paketin Suomeen.

3 kommenttia:

  1. Soap & Gloryn tuotteita kiinnostaisi kokeilla, mutta en ole saanut toimeksi ruveta niitä tilaamaan. Ihmevoiteilea olisi kovasti käyttöä;) Pitänee ryhdistäytyä. Kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tosiaankin! Yksi parhaimmista halpisvoiteista, joita olen kokeillut! Tosiaankin muistaakseni ison paketin toimitus oli viimeksi kun Suomeen tilasin, jotakin 9 puntaa, eli ei kauas heitä euroina. Valitettavasti eivät toimita Sveitsiin, mutta toisaalta hyppään jatkuvasti Lontoossa, joten tulee ostettua sitten joka reissulla jotakin paikan päältä.

      Hanki nyt ihmeessä tuo kantiskortti! Katsoin just Bootsin sivuilta, että mulla on siellä taas monta kymppiä bonuksia :)

      Poista
    2. Btw, alan merkata nämä Boots-postaukset samalla tägillä, joten Bootsin shoppailijat löytävät ne helpommin.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!