torstai 24. tammikuuta 2019

Allure Beauty Box, joulukuu 2018

Viime vuoden joulukuun Allure Beauty Box tuli tällä viikolla, ja sisällöltään se varmaan oli tarkoitettu jouluhumuihin. Tosin, arvelen, että sävyt sopisivat enemmmän kesään ja ruskettuneeseen ihoon, mutta käyhän se näinkin. Katsotaanpa sisältöä! Tässä boxissa on ollut inspiraation lähteenä Nikkie de Jager, eli Instan _nikkie_tutorials.


Aloitetaan tuosta tuubista vasemmalla: Tässä oli kaksi vaihtoehtoista tuotetta, joko tämä naamio tai kaksi paria Bliss Eye Got This Holographic Foil Eye Masks (siis kaksi paria foliosilmänalusnaamiota). Onneksi sain tämän Bliss-merkkisen The Real Peel Brighten'in, joka on glitterisen pinkki kasvonaamio. Se sisältää C-vitamiinia ja kurpitsaentsyymiä (!!?). Sitä levitetään kerros kasvoille pariksikymmeneksi minuutiksi ja se kuorii siinä ajassa ihon kirkkaaksi.

Keskellä on kullanhohtoinen silmänrajauskynä: LA Splash Art-Ki-Tekt Waterproof Slim Eyeliner. Kynä on sivellinkärkinen ja sävy kauniin harmahtavan ruskea (esitteessä puhutaan mustistakin mustemmasta sävystä, mutta minusta tämä on ainakin sähkövalossa pehmeämpi, ja hyvä niin). Pito loistava! Sivellin tekee tarkkaakin jälkeä!

Sähkövalossa otettu kuva; rajauskynä ja huulilakka.

Sen vieressä oikealla on NYX Professional Makeup Lip Lingerie -huulilakka sävyssä Cabaret Show. Tämä on aika malvahtavanruskea sävy, jossa on paljon pigmenttiä ja matta lopputulos. Noh, aika ruskealta näyttää, mutta aina voi rikkoa rajojansa....


Paketissa oli kaksi palettia. Toinen on luomiväripaletti; Juvia's Place Custom Eyeshadow Palette kirkkaanvihreissä kuorissaan. Tämä on koottu Nikkien ja Alluren tiimin kanssa eksklusiivisesti Alluren tilaajille! Kermaisia ja hyväpigmenttisiä luomivärejä löytyy paletista kuusi kappaletta. Kolme kimmeltävää ja kolme mattaista. Kimmeltävillä sävyillä saa aikaan folioefektin, jos ne levittää luomille sormin.

The Nubian Eyeshadow Palette.

Sokerina pohjalla oli Ofra X Nikkietutorials Everglow Highlighter -pyörä, joka on siis luotu de Jagerin ja Ofran yhteistyönä. Pyöreässä paletissa on kolme erilaista korostussävyä aina vaaleasta shampanjasta kupariseen hehkuun.


Miltä vaikutti boxi tällä kertaa? Oliko sisällä jotakin erityisesti kiinnostavaa?

EDIT: Oli ihan unohtua, koska sitä ei oltu listattu. Laatikossa oli myös Neutrogenan yksittäispakattu meikinpoistopyyhe, joka näkyy ylemmissäkin kuvissa.

4 kommenttia:

 1. Apua miten kiva boksi! Olisin just ottanut kaikki tuotteet itselle paitsi tuo huulilakka itselle väärän värinen. Sekä Juviasin paletti että Ofran korostustuote näyttää superkivoilta! Pitäsiköhän itsekin alkaa tilata Allurea...

  VastaaPoista
 2. Tää oli kyllä hyvä boxi,mutta en saanut kumpaakaan Blissin tuotetta.Odotin saavani tuon glitter naamion,mutta höööö, oli kolmaskin vaihtoehto eli minikokoinen REN evercalm overnight recovery balm 5 ml kokoa.Odotin kovasti Blissiä ja mulla muistaakseni on jo tuota voidetta jossain jemmassa.
  Niinpä niin, pinkki glitter naamio olis ollut niin kiva!mutta enköhän mä pärjää ilmankin:)
  Tää oli muuten niin loistava taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, no tuossa esitteessä esiteltiin vain nämä kaksi Bliss-merkkistä vaihtoehtoa. Vähän kökköä laittaa yhdeksi vaihtoehdoksi Renin minituubin, vaikka se hyvää voidetta onkin.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!