perjantai 11. tammikuuta 2019

Noxidoxi

Katselin Sveitsissä tätä sarjaa: miten hauska nimi! Tämä ranskalainen sarja on kehitetty ympäristövaikutusten minimoimiseen iholla, toisinsanoen suojaamaan ihoa ilmansaasteilta. Sarjan motto onkin: Detox, care and protect. Detox-vaikutuksiin en usko, mutta hoitavalle ja suojaavalle vaikutukselle varmaan on tilauksensa.



Päädyin ostamaan kokeiluun Noxidoxi Sérum Base Magnifiant -nimisen kosteuttavan primerin. Se lupaa kosteuttaa ihoa mm. sisältämänsä runsaan glyseriinin, hyaluronihapon, urean ja kaprylyyliglykolin avulla. Se sisältää myös ihoa rauhoittavia ainesosia, sekä bentoniittia, joka pitää ihon mattana ja häivyttää huokosia. mukana on tietty myös voimakkaita antioksidantteja (mm. granaattiomenauute, ubikinoni).

Tuubin päässä on jännä applikaattori, joka on minusta kätevä. Joku voisi moittia tätä epähygieeniseksi, mutta eipä sitä koskaan likaiselle iholla käytetäkään. Kun pitää sen vain omassa käytössään, se ei liene kovin riskaabeli siinä suhteessa.

Pidin tämän hieman geelimäisen seerumin kosteuttavuudesta, ja koska se ei ollut hinnalla pilattu, tuli halu kokeilla sarjan muitakin tuotteita.

Noxidoxi on suhteellisen edullinen merkki, joka kannattaa pitää mielessä, jos satut shoppailemaan esimerkiksi Keski-Euroopassa kosmetiikkaa.

7 kommenttia:

  1. Minua vähän huvittaa nämä ilmansaasteilta suojaavat tuotteet Suomessa, missä ilmanlaatu on parasta maailmassa. Jossain Aasian isoissa kaupungeissa ymmärtäisin mahdollisen tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne "ilmansaasteilta suojaavat tekijät" voivat olla esimerkiksi antioksidantteja tai vaan kalvoa iholla muodostavia aineita. Olen samaa mieltä, ettei niitä puhtaassa ilmanalassa välttämättä tarvita, mutta matkustettaessa muualle, ehkä. Tosin antioksidantit eivät ole iholle koskaan paha juttu, kyllähän ne ihon vanhenemista hidastavat.

      Poista
    2. Nin, ja ei tarvitse aina mennä Aasiaankaan saakka, kun ilmanlaatu saattaa olla paljonkin huonompi.

      Poista
  2. Noxidoxi,kiva nimi.Näitä ei varmaan netistä löydy?

    VastaaPoista
  3. Aika veikeä applikaattori, ihan uusi tuotemerkki, näistä on aina kiva lukea. Hyvää viikonloppua :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!