torstai 17. tammikuuta 2019

Daytox

Tällaiseen, suhteellisen edulliseen ihonhoitosarjaan törmäsin Keski-Euroopan Douglas-kemppareissa. Pienen googlailun jälkeen huomasin, että ainakin yksi suomalainenkin nettikauppa näitä myy (kuten myös eBay ja Amazon).

Douglasilla oli usein -25% alennuksia, ja jotenkin muistaisin, että nämäkin ostokset olivat sellaisesta alennuksesta, koska hinta jäi miltei puoli-ilmaiseksi. Valitettavasti nämä pääsivät nyt vasta kokeiluun, enkä voinut hamstrata niitä enemmän, sillä ainakin tuo seerumi on todella loistava.

Olin siis hankkinut Daytox Hydrating H -seerumin ja saman merkin Enzyme Peeling -kuorinnan, eli entsyymikuorinnan. Aloitetaan tästä jälkimmäisestä.


Daytox Enzyme Peeling on jauhemainen kuorinta-aine, jota sekoitetaan korkillinen kämmenellä veden sekaan. Seos hierotaan kasvoille ja jätetään pariksi minuutiksi. Aine sisältää entsymaattisesti kuorivia aineksia (papaija, ananas, joista papaija on fermentoitua), maitohappobakteereja, fermentoitua retiisiuutetta, propanediolia (ihoa hoitava), aloeta (rauhoittava), parsakaaliuutetta ja bioflavonoideja (antioksidantteja) sekä hellästi kuorivina rakeina merisuolaa ja kaurajauhetta. Hyviä aineita siis, eikä koostumuskaan raavi ihoa piloille! Jos on kovin herkkä iho, kannattaa tietty hierominen jättää minimiin, ja antaa entsyymien vaikuttaa.

Seerumikin on täynnä hyvää, eikä ollenkaan silikoneja. Daytox Hydrating H -seerumi sisältää runsaasti hyaluronihappoa, ihoa hoitavaa propanediolia, glyseriiniä, pantenolia, bioflavonoideja, aloeta, parsakaaliuutetta ja säilöntäainetta. Siinä koko INCI-lista lyhkäisyydessään.

Seerumin jälkeen iho tuntuu todella pehmeältä ja kosteutetulta. Tämä taitaa mennä minun kasvoseerumilistani kärkeen, jos vesiliukoisia seerumeita ajatellaan!

4 kommenttia:

  1. Onpa kiinnostava merkki. Taitaa olla sellainen "hidden gem", joihin ilokseen ja yllätyksekseen toisinaan törmään. Pitääpä laittaa muistiin seuraavaa Puolan/Douglasin reissua ajatellen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä tosiaan oli sitä! Purnukat vaikuttivat varsin tylsiltä, niinpä ne avaamattomina tulivat mukanani Suomeen. Nyt kadun, etten hankkinut tuota seerumia useampia pulloja alennuksesta. Kuorinta taas tuntuu todella riittoisalta, vaikka olisihan sitäkin voinut ottaa yhden ylimääräisen pullon mukaan.

      Saa noita tosin Suomestakin, huomasitko? Cocopandalla on jopa alennus joistain tuotteista. Ei ole maksettu mainos :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta. Hieno homma!

      Poista
  2. Onpas kiinnostavia! Erityisesti tuo seerumi on minun tarpeisiini löytö, jos sopii omalle iholle. Tykkään hypistellä tuotteet ennen ostoa, niin laitan muistiin reissuja varten.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!