lauantai 26. tammikuuta 2019

Kicksin omat tuotteet

Monilla kosmetiikkakauppaketjuilla on omat tuotemerkkinsä, joita pidän suuressa arvossa siksi, että ne ovat aika edullisia ja pääsääntöisesti myös toimivia. Ostan mielelläni esimerkiksi Douglasin, Sephoran tai miksei Kicksinkin omia brändejä.

Kicks Beauty on myös siitä hyvä sarja että siitä on saatavissa matkakokoja, eli toisinsanoen matkakokoisia settejä. Käteviä nuo setit ovat siksikin paljon reissaavalle, että mukana tulee läpikuultava verkkomateriaalista tehty pussukka, ja setin hintakaan ei paljoa huitele kympin yli, riippuen setistä. Niin, ja ainesosissa on reilun kaupan tuotteita.


Pakkaus sisältää silkkipaperiin käärittynä Vitamin C Day Fluidin, Vitamin C Night Sleep Maskin, Vitamin C Eye Cream -tuubin ja pullollisen Vitamin C Face Tonicia.


Päiväfluidissa on SPF 25 (aurinkosuoja) ja kevyt koostumus. Yönaamio kuorii ihoa kevyesti kosteuttamisen ohella, silmänympärysvoide lupaa häivyttää tummia renkaita silmien alta ja kasvovesi raikastaa ihon ja kuorii kevyesti.


Ihan mielenkintoinen setti kokeiltavaksi ennen päätöstä ostaa täysikokoisia tuotteita. Kaikki nämä tuntuivat miellyttäviltä iholla.

Minulla on tämän lisäksi varastossa odottamassa Moisture Starter Kit, ja lisäksi Kicks myy Age Defence Starter Kitiä, joka olisi myös aika mielenkiintoinen kokeiltavaksi.

Onko sinulla kokemusta Kicksin tai jonkin muun kosmetiikkaketjun omista tuotteista?

7 kommenttia:

  1. Mulla on noita ollut käytössä ja ihan ok tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin ne ovat hintaansa nähden ihan hyviä.

      Poista
  2. Pidin tuon c-vitamiinisarjan kuorintalapuista, purkissa on muistaakseni 50 kpl PHA-happoja sisältäviä lappuja, hinta n. 14€. Hellävaraista kuorintaa talvi-iholle. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiinnostavaa! Polyhydroksihapot voisivat olla hyviä minunkin iholleni, eli laitanpa vinkin muistiin.

      Poista
  3. Mä olen käyttänyt Kicksiltä ainakin normikokoisen puhdistusöljyn, ja voidekasvonaamion. Puhdistusöljy oli oikein mainio, mutta kasvonaamio omaan makuuni liin luirua. Minisettejä en ole kokeillut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se puhdistusöljy hyvinkin paksua tavaraa? Mulla oli Sephoran puhdistusöljy ja se ainakin oli aika stydiä mömmöä, tuntui ettei se poistu iholta ollenkaan. Tosin kaksi eri merkkiähän nuo ovat...

      Poista
    2. Kicksin öljy oli mun mielestä ihan sopivaa kasvomeikin puhdistamiseen. Ei liian paksua, eikä liian luirua, mutta ei muistaakseni mitenkään ihmeellinen.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!