torstai 10. tammikuuta 2019

Tämän hetken lempimeikkivoide

Kuinka moni innostui lyhtyjen tekoon eilisen postauksen jälkimainingeissa? Ovat ne vaan niin kivan näköisiä lumikinosten keskellä pimeinä iltoina (ja aamuina).

Tämänpäiväisestä aiheesta olen kirjoitellut ennenkin, mutta koska meikkivoide on niin hyvä, se kannustaa uusintapostaukseen. Ostin lisäksi hieman tummemman sävyn, koska tuo aiempi on aika vaalea minulle jopa talvisävyksi. Tämä meikkivoidehan on siis Hourglass Immaculate Liquid Powder Foundation, joka minulla löytyi aiemmin sävyssä Vanilla. Nyt uusi ostos on sävyä Natural, joka on reippaasti tummempi. USA:n Sephorassa tämä on myös näköjään pakattu alumiiniseen pumppupulloon, kun Euroopassa myydään samaa valmistetta tuubeissa. Sisällön määrä on kuitenkin sama, eli 30 ml.






Tulos on iholla (kuvassa ranteen sisäpuolella) ihanan samettinen, ja kerrostamalla saa jopa ihan peittävääkin jälkeä. Tämä voide on öljytön, mutta silti se tuntuu aika liukkaalle, kun sitä levittää iholle. Varmaankin silikonien ansiosta, mutta silikonit eivät ole voidetta tönköksi tekevää sorttia, eivätkä nämä silikonit tuki huokosia, mutta häivyttävät ne todella hyvin. Voiteessa on muuten kaoliinisavea, jonka väitetään jopa puhdistavan huokosia ja pitävän iho mattana, sitä kuitenkaan kuivattamatta.

Minun ihoani tämä ei todellakaan ole tuntunut kuivattavan, mutta pitää sen mattana kohtalaisen hyvin. Puuteriakaan ei tarvitse, välttämättä. Voide on vegaaninen, ja sopii myös herkkäihoisille. Tykkään.

5 kommenttia:

  1. Aina etsimässä täydellistä meikkivoidetta;) Voi ei,kyllä heti alkoi tämäkin houkuttelemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No netistähän näitäkin saa, ja Temptalian Foundation Matrix on hyvä apu sopivimman sävyn valinnassa :)

      Poista
    2. Cult beautysta olen muutaman kerran nyt tilaillut ja sieltä ehkä voisin tätäkin tilata,kun tulee joku hyvä diili.Sielllä on joskus mahtavia kaupanpäällisiä,vaikka sitten tarvii tilata isolla rahalla,että saa ilmaisen goodie bagin,mutta äkkiäkös sitä tilattavaa keksii.Hupsista!

      Poista
  2. Täällä toinen joka sitä täydellistä meikkivoidetta metsästämässä aina.. ei helppoa. Terkkuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terkuista ja samoin sinne!

      Olen tullut siihen tulokseen, että eri vuodenaikoina, ja eri tilanteissa (juhla/arki jne.) tarvitaan aikalailla erilaisia meikkivoiteita. Eri sävyisiäkin, eikä yksinomaan vuodenaikojen mukaan. Tämä on nyt ehdoton suosikki, ja hyvänä kakkosena tulee Estée Lauderin Double Wear Nude Water Fresh: https://dzinninajatuksia.blogspot.com/2018/10/loyto-estee-lauder-double-wear-nude.html

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!