lauantai 5. tammikuuta 2019

Edullista ja toimivaa

Tein taas taannoin iHerbiin tilausta, ja samalla muistin ostaa CeraVe-merkkisen kosteusvoiteen kokeiluun. Merkistä olen kuullut pelkästään hyvää, eivätkä tuotteet ole edes kalliita.

Tätä mainostetaan patentoidulla MVE-teknologialla, joka mahdollistaa ihon pitkäaikaisen kosteutuksen. Suhtaudun näihin mysteerisiin termeihin varauksella, varsinkin, kun tätä "teknologiaa" ei mitenkään avata asiakkaille.

Jokatapauksessa voide sisältää hyaluronihappoa ja keramideja. Molempia tarvitaan ihon kosteustasapainon ylläpitämiseen.

Keramideista on mielestäni puhuttu aika vähän ihonhoidon suhteen. Jos aihe kiinnostaa, voit lukea täältä lisää. Ei ole kosmetiikan mainossivusto.

Eniten ihmetytti se, että tämä voide on öljytön, ja silti hyvin paksun voidemainen. Plussaa tuoksuttomuudesta, huokosia tukkimattomuudesta ja siitä, ettei se ole rasvaisen oloinen.

Minusta se toimii todella hyvin, ja tilasinkin jo isomman pänikän. Tykkään, paljon parempi kuin joku tavallinen perusvoide.

Onko merkki sinulle tuttu?

3 kommenttia:

  1. Olen tästä kuullut ja tuntuu,että jostain boxista tätä vois tullakin, eikä haittais,pätevältä kuulostaaa

    VastaaPoista
  2. Tykkään kovasti CeraVen tuotteista, joita ennen tilasin itsekin iHerbistä. Mutta onneksi niitä saa nykyään myös täältä apteekeista tai aika monesta kuitenkin. Viimeisin ihastus on CeraVen misellivesi, joka irrotti meikin suitsait. Aivan superhyvä!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!