lauantai 19. tammikuuta 2019

Essence I Need a Miracle

Sorruin ostamaan taas uuden ripsivärin, vaikka entisiäkin olisi kulutettavina pois. Tämä uusi ripsari ei tosin ollut kallis, mutta noin eurosen enemmän kuin Essencen ripsivärit yleensä.


Essence I Need Miracle -ripsarin tuubin muoto on hiukan erilaista Essenceä, samoin sen ominaisuudet. Sen luvataan tuuhennuksen lisäksi vahvistavan ja värjäävän ripsiä. Se vahvistava ainesosa jäi kyllä minulle epäselväksi, mutta ripsiä tummentava efekti kyllä näkyy, kunhan tätä käyttää säännöllisesti. Jos veikkaan ripsiä vahvistavaa ainesosaa INCI:stä, se saattaa olla glyseriini, kasvisöljy tai kauravaha. En osaa sanoa, josko juuri kosteutus ja vahan hoitavuus voisi olla avainsana.


Harjaa kuvataan brändin sivuilla maapähkinän malliseksi, ja sitä se onkin, myös hylsy on samaa muotokieltä. Muoto alkaa olla tuttu monen merkin ripsareista, ja sitä on nähty ainakin Too Faced'n, l'Orealin ja YSL:n maskaroissa. Tottumattomalle ja raskasluomiselle se saattaa olla tuhraava käyttää, mutta minä suoriuduin hommasta tuhrustelematta, kumma kyllä.


Näyttävät ripset tällä ripsarilla kyllä sai. Allaolevassa kuvassa on useampi kerros. Näkee kyllä, että ripset kaipaisivat ripsiharjaa tai -kampaa. Tosin kuvakin on aika läheltä otettu, ja kauempaa se ei ole ollenkaan hullumman näköinen tulos. Yhdellä kerroksella tulos jää toki vaatimattomammaksi ja luonnollisemmaksi.


Miltäs näyttää?

HUOM: Turkulaisille tai Turussa kävijöille tiedoksi. Jos haluatte Essenceä VIELÄKIN halvemmalla, eli aina eurosta lähtien noin kolmeen euroon per tuote, kannattaa käydä Humalistonkadulla RWB Wellness & Beauty -kauneushoitolassa. Omistaja-Katjan mies tuo Essenceä Suomeen ja hoitolan lattialla on laatikoittain löytöjä edullisesti.

6 kommenttia:

 1. I need a miracle too,niin ostaisin varmaan;) :) !

  VastaaPoista
 2. Mulla odottaa tää samainen mascara vielä korkkaamista, entisiä on useampi avonaisena niin odottelen että ne tulee ensin elinkaarensa loppuun. En oo aikaisemmin kokeillut yhtäkään Essencen mascaraa, mutta oon kuullut niistä paljon kehuja joten odotan jännityksellä lunastaako tää odotukset.

  VastaaPoista
 3. Essencen ripsareista paras taitaa olla Lash Princess. Tosin ripsivärejähän tulee jatkuvasti uusia, enkä ole vielä huonoa löytänyt, joten turha ostaa selektiivisiä!

  Käyn mainitsemassani hoitolassa, mutta tämä ei ole maksettu mainos, enkä hyödy mitään mahdollisista ostoksistanne :)

  VastaaPoista
 4. Essencellä on tosiaankin valtava valikoima ripsivärejä, ja uusia tulee koko ajan, mutta toivottavasti kaikki vanhat hyväksi todetut ei katoa valikoimista. Oma suosikkini on Essencen Super Curl Volume Mascara, ja kun sen löysin, niin olen jättänyt kalliimmat merkit ostamassa. Se on minun ripsikalustolleni aivan loistava ripsiväri varsinkin ohuen ja kaarevan harjan vuoksi ja erottelevuuden takia. Lisäksi ei paakkuunnu, eikä varise.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua!