perjantai 25. tammikuuta 2019

Voiko tästä enää ihonhoito edullisemmaksi muuttua ja silti toimia?

Kanssani punkkaileva herra on periaatteessa hyvinkin myöntyväinen ihonhoitotuotteille, mutta unohtelee sitten jatkuvasti niiden käytön, ellei ole koko ajan muistuttelemassa. Tällä viikolla hän alkoi ihmetellä punoittavaa ja karheannäköistä naamaansa, jota oli ilmeisesti pakkanen purrut ja siirtyminen pakkasesta sisälle lämpimään aiheuttanut siihen hienon punoituksen. Herra näyttikin suurinpiirtein ahavoituneelta merikarhulta.

Kyllä minäkin sen huomasin, mutta ajattelin, että reagoin vasta sitten, kun hän itse hoksaa näyttävänsä ylivuotiselta rusinalta.

Ja huomasihan hän sen toissapäivänä ja ihmetteli kovin punoittavaa ulkonäköään. Selitin, mistä se suurella todennäköisyydellä johtui.

Kaivelin hänelle illalla varastoistani jotakin ihoa kosteuttavaa ja rauhoittavaa voidetta ensiavuksi, ja kauppareissullani suunnittelin ostavani hänelle jatkohoidoksi L300-sarjan tuotteita. Niitäpä ei sitten siinä kaupassa ollut, joten mukaan valikoitui LV:n (Lumivalko) seerumi ja yövoide herkälle iholle. Näissä kun on kosteuttavien ainesten lisäksi ihoa rauhoittavaa bisabololia (seerumi) ja allantoiinia (molemmat).


Kun katselin noita INCI-listoja, tulin siihen tulokseen, että varsin kuivalla iholla nämä varmaankin toimivat hyvin yhteen, eli seerumi alle ja voide päälle. Muistan lukeneeni jostain näille kehujakin, ja koko satsi oli alta kympin, eli ei mikään talouden kaataja tämä ostos.


Kuvassa voiteet samassa järjestyksessä kuin ylempänä. Sori vaan rajausvärituhru (eilisen rajauskynää kokeilin ja pysyvältä sortilta näyttää, kun ei lähtenyt kovin helposti iholta pois) ja mustelma kohdassa, jossa viikko sitten oli i.v.-infuusioneula leikkauksen ajan.

Kokeilin näitä toki itsekin, parillakin kokeilukerralla selviää aika paljon toimivuudesta. Hyvältä vaikuttaa! Miehellä tämä kombo ehdottomasti teki taikojaan, punoitus oli jo poissa tänään ja ihokin paaljon paremman näköinen.

Vielä kun muistaisi muistutella häntä näitä käyttämään joka päivä 😂

7 kommenttia:

  1. Tarkoittaako LV oikeasti Lumivalko? Ajattelin vaan,että sinä jos joku sen saatat tietääkin,kun olet kehittelyalalla tai miten sen sanoisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vaan. Kokeilepa kuukkeloida vaikka sanoilla "LV voide", niin näet, mille sivuille päädyt :)

      Poista
  2. LV:llä on paljon hyviä tuotteita, joita itsekin käytän silloin, kun tarvitsee hellää hoitoa iholle;) LV:llä on myös anti-age -ihonhoitosarja kaltaiselleni yli viisivitosille!

    VastaaPoista
  3. Tykkään tuosta seerumista, kolmas putkilo jo käytössä.

    VastaaPoista
  4. LV:llä on hyviä ja edullisia tuotteita. Itsekin olen paljon heidän tuotteitaan käyttänyt ja erityinen plussa siitä että sopivat hyvin herkälle iholle. Ainoa miinus tulee tuoksuttomuudesta, mutta ymmärtäähän tuon ettei kaikki tuotteet voi tuoksua jotta myös hajuherkät voivat niitä käyttää. Pitääpä ottaa tuo seerumi itsekin testiin.

    VastaaPoista
  5. Hmm. Pitäisköhän ittelle ostaa tuota seerumia. Jos se mun kuivalle naamalle sopis.

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!