keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Glamglow Volcasmic

Minulla on herkästi kiiltelevä iho, ja siihen on meikin alle äärettömän vaikea löytää mitää voiteita. Yleensä en käytäkään päivävoidetta, vaan primerin alle menee ehkä joku seerumi, korkeintaan. Nyt kuitenkin päätin kokeilla Glamglow'n Volcasmic - kosteusvoidetta, joka lupaa tuottaa "mattaista hehkua". Jaa-a.


Heti ensimmäisenä puskee purkista ulos ihana tuoksu. Tämä ei todellakaan ole tuoksuherkille tarkoitettu, mutta minä pidän. Jossain yleisöarviossa joku oli kirjoittanut sen olevan samantapainen, kuin siinä pitkulaisessa Fazerin Parhaat -pussissa olevassa karkissa, jonka kääreessä on jääkarhun kuvia. No niinpäs onkin! Melkein tekisi mieli maistaa voidetta.



Itse voide on aika paksua, mutta ei olenkaan rasvaisen tai öljyisen tuntuista. Sen sanotaan sisältävän mm. kirsikkatomaatin lehtiuutetta, kaktusviikunaa, erään näsialajin (Daphne odora, winter daphne) kukkauutetta, vulkaanista hiekkaa (joka ei tunnu tuotteessa ollenkaan, mutta imee ylimääräistä öljyä iholta, eli tässä se lienee se mattaava tekijä), glyseriiniä, pantenolia, setyylialkoholia (ihon pehmentäjä) ja listan kärjessä on silikoneja ja seresiinivahaa. Seresiinivahasta - kuten yleensäkin vahoista - voi sanoa vaan sen, että ne saattavat tukkia huokosia. En osaa sanoa, johtuiko juuri tästä, mutta minullakin putkahti leukapieleen pari finnin tapaista kun aloin tätä käyttää.


Voide liukuu ja asettuu iholle nätisti ja tulos on matta. En menisi kuitenkaan vannomaan, että se toimii kesällä yhtä hyvin. Minkäänlaista ihon virheitä (huokosia jne.) häivyttävää vaikutusta en havaitse, mutta meikin levitys on helppoa. Tosin kiiltelyä on jonkin ajan kuluttua havaittavissa, joten mikään koko päivän kestävä mattaisuus ei siis ole todellista.

Purkin tulen kuluttamaan loppuun, siitä ei ole epäilystäkään, mutta enpä usko laittavani rahojani enää uuteen samanlaiseen.

9 kommenttia:

  1. Nämä Glamglown kosteusvoiteet mua aina houkuttelee,mutta on normihinnat sen verran kovat ja on jäänyt toisaalta merkistä sellainen vähän kökkö fiilis,että en ihan täysin luota siihen.En ainakaan koko rahalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen erittäin epäileväinen tämän merkin tuotteitten suhteen. Jos pitää myydä pakkauksilla, joissa lukee "Hello sexy" ja kaikkea sellaista, niin voi uskoa, että itse tuote itsenään ei ehkä möisikään niin hyvin.

      Poista
    2. Joo, mutta mä toisaalta ilahdun ihan höpsösti,jos avaan jonkun pahvin ja siellä lukee yllätyksenä Hello sexy.Khrmm,no juu;)
      Tai mitä kaikkea nyt voikaan lukea .Mutta samaa mieltä tästä markkinoinnista.

      Poista
    3. Kyllähän ne hauskoja ovat, tuollaiset. Maksan kuitenkin mieluummin tuotteen toimivuudesta kuin pakkauksesta ja ekstroista "hauskuuksista".

      Poista
    4. No tää on nyt ihan ilmaista, että Hello Beautiful;) !

      Poista
    5. No noissa pakkauksissa se on tehnyt kuitenkin hintaan ekstraa jossain vaiheessa :)

      Poista
  2. Osaatko sanoa, toimisiko tämä voide normaali-/ kuivaihoisella? Ostin, kun halvalla (15€) sain, ainahan voi nimittäin lahjaksi antaa ;) Olen useita Glamglown tuotteita kokeillut, eivät minusta ole normaalihintansa väärtejä, mutta näillä 15-20€ hinnoilla uteliaisuus voittaa. Heli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosteutustehoiltaan se on mielestäni aika keskinkertainen, joten sellaisenaan en normaali- tai varsinkaan kuivaihoisena käyttäisi. Ei se riitä sellaisenaan pintakuivalle sekaihollenikaan. Serumin tai päivävoiteen ylle ehkä primerinä voisi mennä normaali-ihoiselle, tai ehkä jopa kuivaihoiselle. Näille ihotyypeille en luulisi olevan paljoakaan vaaraa tuosta seresiinivahan mahdollisesta huokosia tukkivasta vaikutuksestakaan, koska talineritys ei ole epänormaalia.

      Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!