sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kärpäsiä!

Se on sitten kummallista etttä noita pieniä kärpäsiä piisaa, vaikka en täällä kauaa noita hedelmä- ja marjasaaliita pitänytkään. Ärsyttäviä mokomia, vaan en viitsi myrkyttää niitä sillloin kun vanha koiruus on kotona. Ostin sitten monta rullaa kärpäspaperia ja ne lentävät tyhmeliinit aika suureksi osaksi tarttuivat niihin, mutta silti niitä vielä täällä lentää.

Kärpäspaperia sai etsiä ympäri kaupunkia kissojen ja koirien kanssa, mutta vihdoin löytyi eräästä halpiskaupasta, jossa muutenkin myydään vaikka mitä. Hyvää tavaraa nämä kärpäspaperit siis.

Tosin eräs käveleväkin tyhmeliini sotki itsensä ja hiuksensa niihin tämän tästä. Enkä nyt puhu koiruudesta. Miltei vielä ärsyttävämpää kuin tuo joka puolella leijuva banaanikärpäslauma, on se, että irroittelee itseään ja tukkaansa tuollaisesta roikkuvasta kärpäspaperisuikaleesta. Grrr.

Mitä virkaa on kärpäsillä?
Tuulettelin hiukan tänään ja parvekkeen ovesta niitä pörisijöitä tuli lisää. Siis sellaisia isoja ja ärsyttäviä, jotka lentävät päin näköä. Niitä sitten olen täällä jahdannut tuon sähköisen kärpäslätkän kanssa  - tuloksetta. Ainoa tulos on ollut putoilleet tavarat ja sekamelska tormailusta ympäriinsä.

Missä olet talvi, tule ja tapa nämä ärsyttävät hyönteiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!