torstai 27. syyskuuta 2012

"Kärpästen herra"

Eilen paloi proppu totaalisesti näihin pikku hyönteisiin ja olenkin sitten myrkyttänyt niitä oikein urakalla  - sillä tuloksella, että olen itse yskinyt liki alveolini pitkin seiniä. Mutta nyt alkaa helpottaa noitten öttiäisten suhteen.

Valvoin viime yönkin, koskaen vaan yksinkertaisesti osaa nukkua selälläni. Lisäksi tuntuu siltä, että oikea käsi pitäisi tuon haavasiteen takia jotenkin erityisesti asetella sivulle, joten hankalaa on. Aamulla kun nousin ylös, oli olo kuin krapulaisella, päätä kivisti ja tuntui siltä kuin kuolema olisi korjaamassa tuotapikaa.

Ilmeisestikin sitä on väsyneenä jotenkin holtiton ja kävipä sitten niin, että iskin kahvimukilla yhteen etuhampaistani, joka tietenkin lohkesi. Onneksi pääsin ennen puoltapäivää hoitoon ja nyt hampi on kuin uusi. Samalla kun hammaslääkäri kurkkasi suuhuni, hän huomasi ainakin yhden paikan, mikä pitäisi vaihtaa (tämä ei kyllä ollut mikään yllätys) ja neuvoi varaamaan ajan suuhygienistille, joka tekisi hoitoarvion ja poistaisi hammaskivet, joita tiesinkin jonkin verran olevan.

Tein työtä käskettyä kun pääsin kotiin. Ajanvarauksia hoitava henkilö huomautti, että normaalisti hoitoon ohjautuminen ei mene tällä tavalla, että varataan ensin aika suuhygienistille. Mitä ihm...???! Hammaslääkäri oli juurikin selittänyt sen olevan nykyään kunnallisella puolella käytäntö!!! Ajan varaaja kuitenkin sanoi, että sen aamullisen hammaslääkärin olisi pitänyt varata minulle suoraan aika hammaslääkärin tarkastukseen.

No eipä sielläkään oikea käsi tiedä, mitä vasen tekee, näköjään!!!

Alkaa hiukan pänniä tämä säätäminen julkisen terveydenhuollon kanssa.

Jotakin iloistakin uutista tänään, kuitenkin: Perinnöllisyyspolilta tuli kirje, jossa ilmoitettiiin, ettei minulta ole löytynyt rintasyövän riskigeenien BRCA1 tai BRCA2 mutaatioita. Hyvä tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!