maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulustressiä

Tämä päivä on mennyt ihan säntäilyksi edestakaisin ja businesslounaskin lohkaisi siitä ihan liian suuren palan. Ruoka tosin oli hyvää….

Antaumuksella olen tehnyt joulusiivoja, saanut siitä hyvästä selkäni kipeäksi ja tänään on sitten vanhaan tapaan ollut "kaikki kateissa". Sain sitten kuitenkin jotakin paketteihin ja laitoin pari postiinkin. Ja postissa yli 30 ihmisen jono! Minä olin sentään homman nopeuttamiseksi laittanut paketit pakettiautomaateista matkaan, mutta postissa piti käydä hakemassa pari lähetystä. Käyttäkää hyvät ihmiset noita automaatteja kun ne ovat vielä niin käteviä ja helppoja käyttää! Ruokakaupassa, jossa tapaan käydä, on automaatti käytettävissä 24/7, joten mieluummin haen ja lähetän pakettini jonottelematta.


Kävin sitten kaupassa ja ostin satasella Fazerin sinistä, ruisleipää, Turun sinappia, suklaamustikoita, ruissipsejä ja sensellaista, mitä nyt yleensäkin hinaan mukanani Englantiin. Jospa saisin pakattua omat tavarani kerrankin edellisenä iltana (joo, näinhän mä aina sanon…). Onneksi pääsee karkuun tätä jouluvouhotusta. Inhoan vaan tuota matkustamista.

Valkaisin muuten vahingossa fuksianvärisen froteepyyhkeen muun pyykin ohella. Varsinainen tapaturma, mutta osoitti ainakin, että Grab Greenin myrkytön valkaisuaine todellakin toimii, vaikkei siinä ensisilmäykseltä tuntuisi aineslistaa katsomalla puhtia olevankaan. Suosittelen.

Myrkytön vaihtoehto.

2 kommenttia:

  1. Onko noissa valkaisu tableteissa joku haju? Tuo tuote on jäänyt kokeilematta, mutta kyseisen merkin pesutabletteja olen käyttänyt ja tykkäsin kovasti, ainoa miinus on ettei taida vieläkään olla myytävissä suoraan Suomen markkinoilla

    -hiikka-

    VastaaPoista
  2. En minä ole huomannut mitään hajua, mutta todellakin hyvin toimivat!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!