tiistai 3. joulukuuta 2013

15 cm

Kävin sitten kampaajalla, ja n. 15 cm lähti hiuksista pois. Saan ne kuitenkin kiinni edelleen. Nyt hiukset ovat lyhyemmät takaa ja edstä pitkät, ns. "bobattu" malli. Jakaus on siirretty jo viime viikolla ohjeitten mukaan toisella puolelle.

Aina oppii jotakin uutta, ja tällä kertaa se oli tieto siitä, että punaisten hiusvärien kanssa ei saa koskaan käyttää poishuuhdeltavia hoitoaineita, koska ne haalistavat värin nopeasti. Myös keratiinia sisältävissä tuotteissa on sen verran liuottimia, että niillä saa värin lähtemään nopeasti. Ei minulle ole tuota koskaan kukaan kertonut!

Kuten kerroin, kampaaja oli vanhempi mieshenkilö, jolla oli suoraansanoen hiukan erikoinen huumorintaju. Hän yritti heittää läppää myös paikalla olleelle naispuoliselle kollegalleen, mutta tokaisi sitten, että "ei se nyt ymmärtänyt ollenkaan". En tosin ymmärtänyt minäkään, enkä oikeasti välttämättä jaksaisi lörpötellä kenenkään kanssa vaan lukea lehtiä ja antaa toisen hoitaa työnsä. Nyt sitten tarttisi miettiä, mitä sanona vakkarikampaajalleni tästä "vieraissakäynnistä".

Putkimiestä ei sitten näkynyt eikä kuulunut. Kun kello lähestyi iltapäiväkahta, pakkasin salivaatteeni, tankkasin kunnon annokset liikunnan alle otettavaa juomaa, ja vaikka en normaalisti olekaan kofeiinille kovin herkkä, niin täytyy sanoa, että taisin hiukan liioitella annosta, sillä siitä tuli hiukan hutera olo, joka jatkuu edelleen. Luulen, että minun täytyy itse hoitaa tuo viemärin avaus jotenkin.

Mitä tulee tähän Hard Candyn pysyvyyteen, tänään ripset näyttävät suihkun jälkeen tältä:Toinen päivä vasta menossa ja väri alkaa karista. Ihmettelenpä jos sitä enää torstaina on yhtään jäljellä. Toisaalta positiivista on, ettei se leviä mustaksi sutuksi iholle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!