maanantai 9. joulukuuta 2013

Jurlique, yönaamion taikaa

Jurlique on aiemmin ollut minulle ihan tuntematon sarja, tosin aiemmin olen postaillut sen ruusukäsivoiteesta, johon tykästyin. Itse asiassa tykästyminen sai jatkumon, kun kävin "pikakasvohoidossa", jota tarjoaa Turun yliopiston likellä sijaitseva hoitola Hohde. Tuollainen pikarentoutuminen kasvohoidon merkeissä on ihan hyvä breikki päivälle. Eikä maksa paljoa!

Sain mukaani herkän ihon kosteuttavan naamion ja huulivoiteen. Kaikki tuotteet tuoksuvat kovin, ja tässä vaiheessa yleensä kyselenkin, että ovatko käytetyt eteeriset öljyt luomua vai ei. Tässä tapauksessa luomutuotanto kuitenkin ulottuu kaikkiin raaka-aineisiin. Sarja on australialainen.

Kaikki eivät voi sietää näin hajustettua kosmetiikkaa, mutta kun on kyse luonnon eteerisistä öljyistä, on tuoksu herkästi haihtuva. Hohteen kosmetologi kertoi itse saavansa tuoksuista migreenin, mutta kuulemma nämä luonnolliset tuoksut eivät sitä aiheuta.

Pidin kovasti tuosta ruusunaamiosta. Se imeytyi hyvin ihoon, ja kuten käyttöohje kertoo, sitä voi käyttää myös yönaamiona. Ensimmäinen kerta kun ns. länsimainen sarja puhuu yönaamiosta! Näitä on paljon aasialaisissa kosmetiikkasarjoissa, ja ne toimivat hyvin, etenkin jos ilta on "mennyt pitkäksi". Ilmeisesti sitä ei kuitenkaan myydä enää, sillä tuolta tuotesivustolta en sitä löytänyt.

Rose Love Balm, jota olen käyttänyt lähinnä huulivoiteena,  vaati kyllä hiukan enemmän totuttelua, sillä koostumus on aika öljymäinen. Ei mikään paha kuitenkaan!

Jotkut pitävät täysin tai miltei hajustamattomista kosmetiikkatuotteista, ja jos niin on, kannattaa jättää tämä sarja väliin. Itselleni taas tuoksu tuo mukanaan pientä ylellisyyden tunnetta, varsinkin kun tietää, että hajuste on luonnollinen, eikä mikään teollinen kemikaali.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!