sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sunnuntaihäslinkiä

Eilen tuli vuosi rakkaan koirulin poisnukkumisesta, ja apea oli päivä, ja varsinkin ilta, sillä se tapahtui vuosi sitten klo 18.18. Välillä en vieläkään totu ajatukseen. Virallinen Joulukoira on poissa :(  Se on uskomatonta, miten suuren osan tuo hännänheiluttaja on elämässä ottanut saapuessaan Suomeen Kuwaitista aikoinaan.

Kuvan copyright JB.
En muista koska olisi tällaista häsläystä ollut lähdön päähän. Olen tehnyt joulusiivoja niin ajatuksissani, että varmaan huomenna pakatessani saan repiä joka paikan levälleen etsiessäni kadonneita tavaroita. Kaiken kukkuraksi ajattelin toiminnan lomassa värjätä ripseni ja kulmani, ja tietty unohdin värin niihin noin about pariksi tunniksi, joten muistutan nyt lähinnä Leonid Brezhneviä - ainakin kulmakarvojen osalta. Täytyy yrittää hinkata ylimääräinen väri pois.

Pitäisi myös pakata lahjat, lähettää osa, noutaa paketteja postista ja pakata matkalaukku. Sitten vasta voin huokaista helpotuksesta kun istun keskiviikkoiltana Lontoossa dinnerillä.

Osa huomista kuluu rotareiden asioitten hoitamisessa, joten huomisen varaan ei voi paljoa laskea. Koko jouluhömpötys pitäisi kieltää lailla. Onneksi Briteissä se ei ole niin rasittavaa kuin täällä, joulun juhlinta siis. Minä syön mielelläni sikäläistä jouluruokaa jossakin gastropubissa ystävien kanssa heidän koiriensa kiehnatessa jaloissa (minusta on kiva kun koiratkin saavat tulla mukaan, ja ne yleensä käyttäytyvät hyvin  - en ole koskaan nähnyt yhdenkään kerjäävän ruokailijoilta tai kuolaavan pöydän vieressä niin, että muilta menee ruokahalu).

Nyt hypin hiukan asiasta toiseen (vaikka se ei liene mitään uutta). Siirsin viikko sitten kolme tonnia (3000 euroa) toiselta tililtäni toiselle. Itse asiassa minun olisi siitä pitänyt maksaa huomenna käyttötililtäni veloitettava vajaan kolmen tonnin ikkunaremonttimaksu. Vaan kun sitä rahaa ei ole nyt tasan viikkoon sillä tilillä näkynyt!!!!

Se summa oli tietty viikko sitten poistunut toiselta tililtä, enkä ole laittanut sitä vahingossa väärään paikkaan (tarkistin jo senkin, että käyttötilin numero oli oikein). Vaikka nämä rahavirrat kuinka virtuaalisia olisivatkin nykyään, niin oletetaanpa, että maksun summa olisi ollut kolme miljoonaa. Sellaisen summan saaminen viikoksi lainaan tekisi jo aika huitsisti korkoja! Minun 3k on toki siinä suhteessa pieni raha, mutta kuitenkin ottaa päähän kun se on teillä tietymättömillä. Sen olisi parasta olla käyttötilillä huomenna tai saan kaikkien aikojen hepulin.

Kohta on puoliyö, ja sitten seuraakin  arvonta!!!


2 kommenttia:

  1. Rakkaan lemmikin menetys on ikävää.Menetin oman kissani muutama vuosi sitten vakavalle sairaudelle ja tekee vieläki kipeää.Toivottavasti rahasotku selviää

    VastaaPoista
  2. Rahat olivat sitten tänään tilillä (muuten olisi tullut kympin lasku ajastetusta laskusta, jolle ei ole katetta), mutta kyllä minä vaan ihmettelen, että tuollaiseen tilisiirtoon saadaan nykytekniikalla kulumaan viikko!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!