perjantai 6. joulukuuta 2013

Kynnenkorjaajat: Trind vs. Nailtiques

Minulla on paksut ja vahvat hiukset, mutta kamalan lohkeilevat ja liuskoittuvat kynnet. Tämä siis ennenkuin aloin käyttää Nailtiquesin proteiinilakkoja.

Nailtiquesilla on samantapainen hoito-ohjelma kuin Trindin Nail Repairilla. Tosin Nailtiquesin lakkaa olen käyttänyt aluslakkana aina kynnet lakatessani, ja siitä kannattaa muistaa vain se, että varsinaisen korjaavan lakan (formula 2) lisäksi aina välillä pitää käyttää myös ylläpitolakkaa (formula 1), muuten kynnet kovettuvat ihan lasimaisiksi ja katkeavat helposti. Vuosien käyttökokemuksen perusteella voin sanoa, että Nailtiquesin proteiinilakkoja ei tarvitse käyttää päivittäin, kerran viikossakin riittää  - tai hiukan harvemmin jos on saanut kyntensä kuntoon.

Aiemman Livboxin mukana tulleen Trindin lakan kanssa ei mennyt yhtä hyvin. Olin käyttöä ennen ollut ilman Nailtiquesin lakkoja jo hyvän aikaa, joten kynnet myös näyttivät siltä. Trindin hoito-ohjeessa sanotaan, että kynsiä pitää lakata sillä päivittäin.

Tuumasta toimeen. Vaikka se kirvelikin kynsien läpi! Voi tietty johtua kynsien hauraudestakin, mutta joku toinenkin bloggari valitti samaa asiaa. Nailtiquesin lakat eivät ole ikinä kirvelleet.

Trind kyllä kovetti kynnen päällimmäisen kerroksen, mutta kun se oli tehty, se päällimmäinen kerros alkoi kuoriutua pois! Lopulta kynnet alkoivat mennä niin ohuiksi, että katsoin parhaimmaksi siirtyä takaisin Nailtiquesin lakkaan, ja nyt kynnet alkavat taas olla OK. En oikein osaa sanoa, että pitäiskö tuota kokeilla uudelleen vai ei?

Rääkätyssä ja uudelleen elvytetyssä peukalonkynnessä on  OPIn Muir Muir on the Wall - metallihohtolakka (San Francico -kokoelmasta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!