perjantai 13. joulukuuta 2013

Suklaista kosmetiikkaa? Ällöä vai ei?

Olin aamulla salilla ja jo eilen huomasin sen, että tuo aiemmin mainostamani Herbinan kaura-suklaasuihkusaippua alkoi tuoksultaan muistuttaa kertaalleen syötyä ja pulloon oksennettua suklaata. Kesällä satuin keskussairaalassa oksentelemaan syömäni suklaan, joten haju on turhankin tuttu. Jotakin omituista siinä on.

Herbinan kaura-suklaasuihkusaippua.

Tänään piti oikein nuuhkutella kotona olevia suklaatuotteita, ensimmäisenä Body Shopin pari Chocomania-tuotetta (suihkugeeli ja vartalovoide), jotka odottivat avaamistaan. Näissäkin tuoksu on tekosellainen, muut kemikaalit tuntuvat tuoksuvan läpi. En välttis pidä oikein näistäkään, nyt kun tarkemmin nuuskuttelen.

Body Shopin Chocomaniaa.
Vielä löytyi purkki Shea Radiancen Chocolate Truffle -voidetta, jota olen käyttänyt jo monta vuotta. Tämä voide itse asiassa peittoaa ihan kevyesti nuo kaksi aiempaa. Tuoksu on luonnollisempi, eikä niin makeileva.

Shea Radiancen tryffelivoide.

Näitä kun hiukan tutkailee, näyttäisi Shea Radiancen voide olevan koostumukseltaan yksinkertaisempaa. Herbinan tarkkaa raaka-ainelistaa en löytänyt.

Lieneekö lukijoilla mitään mielipidettä suklaisesta kosmetiikasta yleensä? Johtuuko tämä kriittisyys vain siitä, että kesällä sattui se äksidentti suklaan kanssa?

EDIT: Olin ihan unohtaa Ziajan kaakaosarjan, vaikka purkki voidetta tönöttää tuossa läppärin vieressä! Tässä voiteessa on todella onnistunut kaakaon tuoksu! Sanon kaakaon, sillä se on enemmän sellainen kuin tumma kaakaojauhe kun sitä varovasti nuuhkaisee purkista. Ziajan kaakaosarjan tuotteissa on mm. E-vitamiinia ja kaakaovoita. Ostan ehdottomasti lisää kun taas Puolassa käyn.

Ziajan kaakaosarja hurmaa konstailemattomalla tuoksullaan.


2 kommenttia:

  1. Ei kyllä se tuoksu on joissakin suklaalla hajustetuissa tuotteissa outo, itse vertaan sitä huonoon joulukalenterisuklaaseen. Ziaja on yksi joka on onnistunut suklaan tuoksussa hyvin... itse olen todella ihastunut suklaan tuoksuiseen suihkusaippuaan (kuten myös siihen oranssiin mandariini vai appelsiiniko lie?)

    -hiikka-

    VastaaPoista
  2. Hyvä lisäys, kiitos! Editoin hiukan tekstiä...

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!