sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Bio2you ja SkinMood

Bio2you on latvialainen luomukosmetiikkamerkki, ja satuin taannoin voittamaan jostakin Facebookin arvonnasta merkin Face Body Hair All in One -öljyn, joka on vegaaninen, miedosti hajustettu (tuoksu on hieman sitruksinen) ja sisältää argan-, oliivi-, jojoba-, manteli- ja tyrniöljyjä. Ihan pätevä öljysekoitus siis.

Öljy on muovisessa, huurteisessa suihkepullossa, joka ei saa varauksetta hyväksyntääni siitä syystä, että vaikka kuinka läheltä sitä iholle suihkutat, sitä saattaa roiskua muuallekin. Tosin jos levität sitä käsin iholle suihkuttaen sitä ensin kämmeniin, asia korjaantuu, mutta sitten voi taas kysyä, että mitä virkaa on suihkepullolla? Tosin tämä pumputtava suihke ei leviä kovinkaan laajalle alueelle, joten käsien kautta levittäminen lienee paras menetelmä.

Hinta on edullinen  - vain hiukan yli 20 euroa. Jos kiinnostuit, tämä monikäyttöinen (hiukset, iho, vartalo) löytyy täältä.

Samassa palkintopaketissa tuli vartalolle tarkoitettu konjac-sieni. En ole koskaan oikein jaksanut näistä innostua, vaikka hankinkin ensimmäisen kasvoille tarkoitetun sieneni jo paljon ennen Eurooppaan (saatika Suomeen) tullutta konjac-hypeä.


Kuten voi päätellä, vartalolle suunniteltu konjac-sieni on suurempi kuin kasvosellainen. Silti puhutaan noin 10 x 5 x 1 cm:n koosta.


Jos kiinnostuit, niin tätä sientä myy mm. sinunapteekki.fi. Muualtakin varmaan löytyy.

Jos olet konjac-sienien suurkuluttaja, olisin todella iloinen, jos voisit kommenttikentässä kertoa, mitä hyötyä niistä on ollut? Tämä siksi, että haluaisin paremmin ymmärtää tätäkin hypetystä. Kiitos etukäteen ja mukavaa sunnuntai-iltaa!

2 kommenttia:

  1. En ymmärrä sinäänsä hypeä konjak-sienien ympärillä. Itse kuitenkin olen suurkuluttaja. Minusta sienellä ja puhdistusaineella saa kasvot puhtaammiksi kuin pelkillä käsillä ja putsarilla. Olen myös kokenut, että sienen hellävarainen kuorinta on auttanut ihoa näyttämään kauniilta. Yhtä hyvin tähän tarkoitukseen voisi mielestäni käyttää jotain muutakin hellävaraista sientä tai vaikka pehmeää musliiniliinaa.

    VastaaPoista
  2. Monissa kasvo/vartaloöljyissä on tuo suihkeongelma ja itsekin olen huomannut että ensin käsiin ja siitä iholle on parempi menetelmä. Tosin sitten ovat kädet öljyiset..

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!