keskiviikko 9. toukokuuta 2018

YSL Touche Éclat Blur Primer

Jostakin hamassa menneisyydessä tilatusta ja saadusta kosmetiikkaboxista tuli aika ruhtinaallinen näytet tätä meikinpohjustusgeeliä. Geeli-fluidiksi luonnehdittua ja 10 ml:n pullosta riittää todella moneen kokeilukertaan.


Juokseva geelimäinen fluidi (eikö tälle olisi parempaa ja suomenkielistä ilmaisua  - neste, ehkä???) on koostumukseltaan läpikuultavaa ja siinä on kullankimalteisia hippuja, joita on hankalaa vangita millään kameralla. Yritin, eikä useassa kuvassakaan onnistunut, sillä hippuset ovat niin hienoisia.


Kuten mainitsin, tämä pohjustaja ei ole ollenkaan kittimäistä vaan varsin juoksevaa ja notkeaa, sekä levittyy hyvin iholle. Pari tippaa riittää koko kasvoille.

Kuivuminen kestää kauan, eikä tämä primer nappaan meikkivoidetta niin hyvin kuin esimerkiksi Bronxin vastaava. Olen pettynyt. Tämä primer tekee ennemminkin liukkaan pinnan, jonka jäljiltä meikkivoide jotenkin häipyy pois päivän kuluessa. Mielestäni tämä geeli ei myöskään tasoita ihoa (blurraa) nimeksikään. Ehkä se sopii todella kuivalle iholle, mutta ei missään nimessä toimi minun sekaihollani.

INCI COSDNA:n mukaan ei ole kovinkaan kummoinen (kommentoikaa, jos pitää tulkita). Makeupalleyn mukaan arvio on 3.9/5, eli ei kovinkaan ihmeellinen.

Minäkin olin pettynyt.

Onko sinulla parempi kokemus?

1 kommentti:

  1. Näyttää hyvältä ja ylelliseltä, mutta ei siis toimikaan. Kiitos arviosta ja terkkuja!

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!