tiistai 1. toukokuuta 2018

Bronx Colors - edullinen meikkisarja Sveitsistä (ja nyt Suomessa)

Ilahtuneena totesin Sokos Wiklundille Turussa tulleen vanhan tutun sveitsiläissarja Bronx Colorsin. Olen kirjoitellut sarjasta ennenkin tänne blogiini. Nyt se on siis myös Suomessa!


En nyt kyllä olisi mitään tarvinnut, mutta kun osa muuttotavarasta on vielä matkan varrella....seliseli... Noh, ostin peitevoiteen, punoituksen neutralointivoiteen ja primerin, joista jälkimmäinen osoittautui suorastaan loistavaksi.


Peitevoide ja punaisuuden neutralisoija ovat molemmat pakattu tuubeihin, joissa kuitenkin on sisällä pehmeäpäinen applikaattori jolla voidetta on helppo annostella. Molempia mainostetaan kosteuttavina, ja peitevoidetta löytyy kahdeksaa eri sävyä, mukaanluettuina värinkorjaajat. Voit tsekata sävyt täältä. Linkki vie merkin omille sivuille. Oma peitevoidesävyni on Beige BHC02, ja sitä ei ole häivytetty kunnolla allaolevissa kuvissa.
Peitevoide levittyy mukavasti, eikä tunnu pakenevan juonteisiin, mikä on iso plussa. Hyvä esimerkiksi juuri silmien alla.


Sitten tämä meikinpohjustaja. Tämä tuntuu ihan legendaarisen Smashboxin Photo Finish Foundation Primerin dupelta, joskaan ei näytä samalta kämmenselälle pursotettuna. Siinä missä Smashboxin primer on kirkasta, on Bronxin primerissä hiukan sameutta ja ihon sävyä, joka ei tosin tee mitään eroa iholle levitettynä. Tuntuma on sama, hinta palttiarallaa puolet halvempi.Ihanan kevyt tuntuma iholla, ei siis mitään silikonikittiä! Kuvat kertovat puolestaan, eli alemmassa kuvassa alaosassa primeriä, yläosassa ei. Kämmenselänkin ihon se tasoittaa noin hyvin, eli tykkään kovin!

Tämän pohjustajan lupaus on tasoittaa ihoa, häivyttää huokoset ja kontrolloida kiiltoa, minkä se tekeekin ihan samalla tavalla kuin Smashboxin kuuluisa primer.

Joko Bronx Colors on tuttu sinulle?

3 kommenttia:

  1. Tuttu on mainoksista vaan, mutta pitää pyrkiä testaamaan jotain jossain vaiheessa. Ihanaa, että meillekin tulee kaikkea uutta ja kivaa!

    VastaaPoista
  2. Katselin Bronx Colorsin tuotteita pari päivää sitten lähi-Emotionissani, jossa oli pienehkö ständi niitä. En ainakaan vielä syttynyt niille, mutta varmaan jonkin ajan päästä pitää saada jotain tarkempaa tutustumista varten. Olen Helin kanssa samaa mieltä: kiva, että tulee uusia meikkisarjoja:)

    VastaaPoista
  3. Mulla on muutamia Bronx Colors tuotteita testissä (ja näistä myöhemmin blogiin juttuakin tulossa), mutta tuota primeria en ole testannut - vielä. Kiitos vinkistä, pitää ehdottomasti pitää mielessä kun seuraavan kerran pohjustajaa on ostamassa :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!