lauantai 26. toukokuuta 2018

Maybelline Dream Matte BB -voide


Olen näitä BB-voiteita kuluttanut muutamankin tuubin. Tietämättömänä siitä, onko voiteen pH alta 4, joka tukisi  ainakin tuon Dream Pure BB-voiteen 2%:n salisyylihappopitoisuutta. Dream Matte -versiossakin on salisyylihappoa, mutta salaisuudeksi jää, miten paljon. Kaikenkaikkiaan, ellei kokonaishappamuus ole kohdillaan, ei kahdenkaan prosentin sisältö auta yhtään mitään. Olen alkanut ajatella sitä, miten meitä huijataankaan, ja se harmittaa!

Tässä on kriittisyys paikallaan, sillä kuka tahtoo laittaa rahaa toimimattomiin valmisteisiin? Laitoin kyselyn Maybellinelle, ja katsotaan, mikä vastaus sieltä tulee.

Muuten olen ollut aika tyytyväinen tuohon Pure-versioon, mutta sitähän ei enää saa mistään. Korvaava tuote on Dream Matte BB -voide, joka ostin viikko sitten, eli kokemusta siitä ei ole sen pidemmältä ajalta.

Editoin tätä postausta, kunhan saan vastauksen Maybellineltä (siis laitan vastauksen tähän ja kyselin pH-arvoista). Kysymys siis koskien voiteen pH-arvoa.

Miten paljon enemmän ko. firmat voisivat myydä, jos esimerkiksi happamuusasiat olisivat kohdallaan ja niistä tiedotettaisiin asiallisesti. Miksi ihmisiä huijataan, kun homman voisi hoitaa asiallisestikin?

Kysyn vaan.

EDIT: l'Orealin kuluttajapalvelun vastaus on tässä alla.

"Tuotteen salisyylihapon määrä on 2%.

Tuotteen pH-arvoa ei ole mitattu, mutta koska tuote on iholle jätettävä tuote on sen pH arvo lähellä siis ihon normaalia pH arvoa."


Toisinsanoen happamuus on siis 4,5-5. Eli todennäköistä on, ettei salisyylihappo toimi tässä BB-voiteessa, vaikka teoriassa määrä on toimiva.

4 kommenttia:

 1. Hei! Huomasitkohan silloin, että lähetin sen Lumikki/Wallis Simpson -keissin tiimoilta sinulle yhteistietoni tuon yhteydenottolomakkeen kautta? Olin itse aivan unohtanut koko jutun, mutta nyt se pulpahti mieleeni :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos, tuli perille ja anteeksi, että postitus on viivästynyt! Tässä on ollut kaikenlaista aikaa vievää muuton jälkeistä touhuilua. Laitan palkinnon viikolla postiin.

   Poista
  2. Juu, eikä ole mitään kiirettä ollenkaan, halusin vain tarkistaa, että viestini oli tullut perille :)

   Poista
  3. Kyllä ja pahoittelen, olisin todellakin voinut vastata siihen :(

   Tämä muutto ja byrokratia on vienyt paljon enemmän aikaa ja energiaa kuin kuvittelinkaan.

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!