perjantai 25. toukokuuta 2018

Allure Beauty Box 2018


Nyt ovat hieman menneet viime kuukausien Allure-boxit sekaisin, koska olin muuttotohinoissani unohdellut niitä seisomaan Shipiton varastoon. Yksi tuli tänään ja kaksi on vielä matkalla. Mutta ei hätää, tämä siis on joku viimeisen kolmen kuukauden boxeista ja tsiikataanpa sen sisältö nyt.


Yhteiskuvasta puuttuu yksi tuote, joten älkää vielä ihmetelkö. Sekin esitellään myöhemmin tässä postauksessa...

Aloitetaan vasemmalta ylhäältä ja vaaleanpunaisesta tuubista, jossa on Korres Pomegranate Balancing Cream-Gel Moisturiser, eli Korresin tasapainottava granaattiomenaa sisältävä geelivoide. Ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Tämä kevyt kosteusvoide on tarkoitettu rasvaiselle ja sekaiholle ja sen luvataan imeytyvän heti ihoon, mutta kosteuttavan hyvin. Tuote sisältää hyaluroni- ja salisyylihappoa. Toivottavasti myös geelivoiteen kokonaishappamuus on alle neljän...

Sen vieressä on Stellar Brilliant Primer, joka vaaleanpunaisessa shimmerissään levittyy helposti iholle ja tasoittaa sen ulkonäköä. Tekee ihon supersamettiseksi ja lupaus on myös pitää kiilto kurissa. Kokeilen enemmän kuin mielelläni.

Keskellä on musta Nudestix Gel Color Lip + Cheek Balm sävyä J Mama. Nuden vaaleanpunaruskea sävy oli ihan nappivalinta, ja tuote käy huulikiillosta, sillä jälki on kiiltävää. Poskille en ehkä laittaisi, tosin nuoremmille voi käydä sekin käyttötapa. Kiilto on jopa hiukan "monokromaattista", joskaan en arvele tuotteessa olevan mitään kimalletta sen kummemmin. Ajattelin ensin, että plääh, mutta pyörrän sanani, tämä menee niin ehdottomasti käyttöön ja heti!

Vasemmalla Nudestix J Mama ja oikealla Stellarin meikinpohjustaja osin jo myös levitettynä kämmenselälle ihan oikeassa reunassa.

Sitten boxissa oli Rahua Classic Shampoo ja Classic Conditioner, molemmat matkakokoja. Mitäpä näistä sen enempää, oivallisia tuotteita, joita kyllä on kotonakin jo vanhastaan. En vaan ole tainnut niitä täällä kehua?


Viimeisenä listalla on Makeup Eraser - näyte, vai voisiko tästä tilkusta sanoa, että matkamalli? Tällainenkin löytyy ennestään, joten tämä menee matkalaukkuun seuraavaa reissua varten. En taida olla tästäkään kirjoitellut, mutta hyvin pelittävä pörröinen kangaskappale se on, ei välttis tarvitse muuta kuin vettä ja meikki on putsattu. Ei kuitenkaan sellaisenaan puhdista vedenkestävää meikkiä (toisinsanoen ripsiväriä, muut kyllä).


Mitäs tykkäsit boxista? Mikä tuote olisi kiinnostavin kokeilla?

EDIT: Niin siis tämä onkin näköjään huhtikuun boxi.

2 kommenttia:

 1. Ihan kiva sisältö on.Tuo näytepala makeup eraserista menis tosiaan matkalle mukaan eli ei kai se huono ole.
  Mä ite tosiaan odottelen toukokuun Allurea ja jännään miten se tulee ja että ei mee hukkaan jne.En ruvennut Shipitolle mitään vakuutusmaksuja makselemaan vaan alhaisimmilla postikuluilla vaan lähetys.Valitsetko itsekin sen halvimman aina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, valitsen aina sen halvimman airmailin ilman vakuutusta. Vuosia olen käyttänyt Shipitoa säännöllisesti, ja vain yksi paketti on kadonnut. Se olikin kohtuullisen arvokas, eli harmitti, mutta tietty oli oma valintani toimia ilman vakuutusta :(

   Poista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!