torstai 17. toukokuuta 2018

JorgObé Black Mask

Luettuani suitsutusta tästä naamiosta, hankin sen jossakin vaiheessa Sveitsistä itselleni. Ensituntuma oli suorastaan karsea; patamusta naamio huokuu alkoholin katkua, joka suorastaan saa keuhkputket tukkoon karkeudellaan. Alkoholi onkin veden jälkeen seuraavana INCI-listassa, joten ei ihme.


Tuote lupaa puhdistaa huokoset ja supistaa ne  - jälkimmäinen tapahtuu aivan varmasti tuon alkoholimäärän avulla. Huokosten puhdistuminen tapahtuu tuoteselosteen mukaan mustan kaoliinisaven ja tammihiilen avulla. En oikein tiedä, mitä näistä hiilijutuista pitäisi ajatella, ja että tehoavatko ne ihan oikeasti.

Lisäksi naamiossa on taikapähkinää, joka supistaa huokosia ja puhdistaa (tosin alkoholin jälkeen tällä ei taida olla paljoakaan merkitystä), punahattu-uutetta (echinacea), joka tasapainottaa ja traakkipuu-uutetta (Croton lechleri), jonka sanotaan myös puhdistavan ja rauhoittavan stressaantunutta ihoa. Viimeksimainitulla on tosiaan jonkinlaisia ihoa korjaavia, suojaavia, antiviraalisia ja antibakteerisia ominaisuuksia ja se on mahdollisesti myös anti-inflammatorinen. Nämä kaikki ja sen antioksidanttiset ominaisuudet saattavat stimuloida ihon fibroplasteja korjaamaan itseään.

Tässä naamiossa traakkipuu-uute on INCIn keskivaiheilla, joten arvattavaksi jää, paljonko sillä on naamiomaisessa käytössä merkitystä.

JorgObén musta naamio on erittäin liimamaista ja paksua ja jopa hankalaa levittää. Vielä hankalampi on pestä kädet levityksen jälkeen, joten suosittelen siveltimen käyttöä levitysapuna. Saa myös käyttää voimaa, että ylipäätään naamion saa ulos tuubista.Kun naamio on kuivunut 25-30 minuuttia (joskus tämä vaatii enemmänkin aikaa), sen voi varovaisesti kiskoa kalvona pois kasvoilta. Samalla irtoavat kasvokarvat 😓.

Kuinka moni on kokeillut? Jos, niin oliko hypetyksen arvoinen?

5 kommenttia:

 1. Olen kokeillut ja ainoa mitä tää teki mun iholle, oli kasvohaihtuvien poisto 😀 Joten ei todellakaan jatkoon enkä ymmärrä tän hypeä. Oon miettinyt, että pitäisikö kuitenkin kirjoittaa tästä postaus, vaikka pyrinkin tuomaan blogissa esille itseä ilahduttavia asioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Kirjoita toki, ei kai blogien tarvitse olla joka tuotteen kehumista, vaan rehellisiä mielipiteitä. Näin ainakin uskon.

   Mitä tykkäsit siitä alkoholin katkusta?

   Poista
 2. Miten tämä eroaa naamioista, joita joskus mainostit tilauslinkin kera? Tilasin silloin itselleni muutaman yksittäispakatun pussukan ja muistaakseni nekin lemusivat alkoholille. Naamiota irroittaessa tuntui, että iho irtoaa vähintään orvasketeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tarkoitat niitä Maybeautyn yksittäispakattuja mustia peel-off -naamioita, niissä on ihan eri ainesosia. Alkoholia niissäkin, mutta tuoksu ei ihan näin päällekäyvä. Lisäksi niissä on ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, joka antaa armoa alkoholipitoisille tuotteille. Muuten tässäkin naamiossa on antioksidanttista merilevää ja vihreää teetä ja ihoa rauhoittavaa allantoiinia sekä lakritsiuutetta.

   Poista
 3. Maybeauty se oli tosiaan. Minun iholleni ihan liian kovaa tavaraa jo sekin.

  VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!