tiistai 22. toukokuuta 2018

Perricone MD No Makeup Instant Blur Primer

Kuva: Merkin omat sivut UK. Rasiasta on hankala ottaa valokuvaa, sillä se on tumma ja peilinkiiltävä, joten päädyin lainaamaan kuvan.
Tässä taas yksi lentokoneostos, josta ei oikein tiedä, mitä ajattelisi. Puuteri, joka lupaa tasoittaa ihon ulkonäköä ja häivyttää virheitä sekä huokosia. Lupaa myös pitää ihon mattana ja minimoida öljyisyyttä. Tätä voi käyttää sekä meikkivoiteen alla, että päällä.

Jossakin mainittiin tuotteen sisältävän alfalipoiinihappoa, joka on hyvä antioksidantti. Tässä tuotteessa on myös runsaasti silikoneja, mm. chlorellaa, maitohappoa, skvalaania ja keinotekoista vahaa sekä pieniä määriä ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Jälkimmäisestä varmaan johtuen, se pyrkii rullautumaan ja paakkuuntumaan kasvoillani, jos käytän sitä meikin päällä. Meikin alle se soveltuu paremmin, joskin ihon vähäkään hiotessa rullautumisen mahdollisuus on olemassa, sillä tämä ei ole varsinaisesti puuteri, vaan koostumus on - noh niin  - vahamainen.


Peitävyyttä tällä primerillä ei ole juuri tippaakaan, siksipä tarjolla on yksi universaali sävy. Kuten huomaatte, kämmenselälläkin se pyrkii hiukan ihon pinnan uriin.

Voi tietty olla, että tämä toimisi kuivemmalla talvi-iholla paremmin, mutta se jää nähtäväksi.

1 kommentti:

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!