maanantai 14. toukokuuta 2018

Look Incredible Deluxe Beauty Box, huhtikuu 2018

Tänään sain (itselleni) ihan uuden kosmetiikkaboxin, jonka nimi on Look Incredible. Look Incredible -boxeja on useita erilaisia ja eri hintaisia, tämä versio on Look Incredible Delyxe Beauty Box, eli ei ihan se hinnaltaan edullisin. Katsotaanpa, mitä boxi sisälsi.Aloitetaan vasemmalta: Vaaleanpunainen pakkaus on Too Faced Melted Metal Liquified Metallic -huulipuna sävyä Melted Metallic Peony.


Puna on tuubissa ja siinä on päässä vaahtomuovilevitin. Kaunis, kullanhohtoinen vaalea punainen sävy, jossa on foliomainen kiilto.

Sen vieressä on Benefit That Gal -primer. Tämä vaaleanpunerva pohjustintuote antaa iholle kuultavuutta, kuten allaolevista kuvista näkee. Toisesta päästä ruuvamalla, putkilon läviköstä irtoaa haluttu määrä voidetta.


Keskellä on Urban Decay All Nighter Eyeliner Waterproof Perversion. Voidemainen kynä, jota ei tarvitse teroittaa. Nyt helteellä siitä irtoaisi varsinaiset sumusilmät, joten jätän swatchin väliin ja laitan kynän jääkaappiin.Sitten sokerina pohjalla Tarte Rainforest Of the Sea Vol III Highlighting Eyeshadow Palette. Kauniit värit, eikö totta?

Kiinnostuitko? Jos, niin omasi voit valita täältä.

3 kommenttia:

  1. Huh! Onpa todella mielenkiintoisia tuotteita. Pitääpä itsekin tarkastella noita boxeja tarkemmin.

    VastaaPoista
  2. Ei,uu,älä houkuttele:) Onpas nätti paletti

    VastaaPoista
  3. Paletti on kaunis sekä ulkoa että sisältä:)

    VastaaPoista

Kommenttisi tähän asiaan ilahduttaisi minua ja lukijoita! Kiitos kommentoinnista!